Beyond Disruption

în stoc
SKU
a259592
Preț special 41.25 LEI Preț standard 55.00 LEI
Pe scurt
Bestsellerul global ,,Strategia oceanului albastru" a schimbat pentru totdeauna modul în care se raportează lumea la strategie. Acum, W. Chan Kim și Renée Mauborgne oferă o nouă idee îndrăzneață, care va transforma modul în care ne raportăm toți la inovare și dezvoltare.
Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 9786067225709
Traducător Raluca Chifu
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBeyond Disruption
Rating-ul tău

Bestsellerul global Strategia oceanului albastru a schimbat pentru totdeauna modul în care se raportează lumea la strategie. Acum, W. Chan Kim și Renée Mauborgne oferă o nouă idee îndrăzneață, care va transforma modul în care ne raportăm toți la inovare și dezvoltare.

Perturbarea domină teoria și practica inovării. Însă, în ciuda puterii sale, ea este distructivă, înlocuind locuri de muncă, companii și chiar întregi industrii. Oare pierdem din vedere o altă abordare a inovării și a dezvoltării?

După trei decenii de cercetare, autorii bestsellerului Strategia oceanului albastru, W. Chan Kim și Renée Mauborgne, dezvăluie un alt mod de a inova și de a crește. La fel cum Strategia oceanului albastru a redefinit esența strategiei ca fiind crearea, nu concurarea, Beyond Disruption redefinește și extinde imaginea existentă a inovării printr-o nouă abordare, crearea neperturbatoare, liberă de înlocuirea distructivă care apare când inovatorii își propun să perturbe. Kim și Mauborgne arată avantajele distincte ale creării neperturbatoare pentru afaceri și societate, arătând cum această nouă abordare a inovării permite companiilor să crească și, totodată, să fie o forță a binelui. Cu exemple din toate sectoarele economiei și un cadru practic pentru eforturile de inovare, cartea arată:

●  De ce crearea neperturbatoare contează pentru noi toți și de ce probabil va deveni și mai importantă în viitor.
●  Cum completează ea perturbarea și cum puteți să identificați și să profitați de oportunitățile neperturbatoare.
●  Cum își pot urmări mai atent companiile strategiile de dezvoltare și inovare, într-un mod mai echilibrat pentru afaceri și societate.

Cercetările bogate din spatele acestei cărți, un ghid practic pentru inovare și dezvoltare, și mesajul său ieșit din comun o fac un must-read pentru următoarea generație de inovatori.

Strategia oceanului albastru, principalul bestseller global care a învățat o întreagă generație de manageri cum să-și dezvolte profitabil companiile, reformula strategia nu ca pe un joc între rivali care se luptau pentru piețe și clienți, ci ca pe o nouă abordare pentru a crea piețe și a atrage clienți, fără concurență. Acum, în Beyond Disruption, W. Chan Kim și Renée Mauborgne dezvăluie o nouă abordare a inovării, fără perturbare și fără pierderea distructivă a locurilor de muncă, a oamenilor, a companiilor și a domeniilor, care apare când companiile își propun perturbarea. Kim și Mauborgne numesc „creare neperturbatoare” acest mod de a inova. Spre deosebire de perturbare, care generează câștig și pierdere, crearea neperturbatoare are o sumă pozitivă. Companiile inovează și cresc într-un mod în care toate pot câștiga, fără costurile economice și sociale ale perturbării. Pe baza a 30 de ani de cercetare, Kim și Mauborgne dezvăluie avantajele distincte ale creării neperturbatoare pentru afaceri și societate, arătând cum această nouă abordare îndrăzneață a inovării permite companiilor să se dezvolte și să fie forțe ale binelui. Cu exemple din toate sectoarele economiei și un cadru practic care ghidează eforturile de inovare, cartea le arată liderilor:

● cum să-și formeze o mentalitate de succes cu ajutorul creării neperturbatoare;
● cum să creeze strategii de inovare care determină crearea neperturbatoare în locul perturbării;
● cum să identifice și să profite de oportunitățile neperturbatoare.

Mesajul unic al cărții și cercetările bogate de la baza ei o fac obligatoriu de citit pentru următoarea generație de inovatori.