Biologie - Manual pentru clasa a V-a

în stoc
SKU
a248396
29,00 LEI
Pe scurt
Manualul de Biologie pentru clasa a V-a propus este elaborat in conformitate cu programa scolara de Biologie pentru clasa a V-a, urmarind formarea la elevi a competentelor generale si specifice vizate de aceasta. Manualul de Biologie urmareste, prin continutul sau, formarea la elevi a competentelor necesare pentru observarea si explorarea lumii vii in ansamblul ei, dar si a componentelor, proceselor si fenomenelor caracteristice acesteia. In cadrul fiecarei lectii, elevii au posibilitatea sa-si dezvolte cunoasterea pornind de la observarea si explorarea mediului de viata apropiat sau mai indepartat, a relatiilor dintre vietuitoare si mediul lor de viata, descoperind astfel locul acestora in natura.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 594-849-500-723-2
Număr de pagini 116
Formatul cărţii 20.5 X 28 cm
Tip copertă Brosata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBiologie - Manual pentru clasa a V-a
Rating-ul tău
Manualul de Biologie pentru clasa a V-a propus este elaborat in conformitate cu programa scolara de Biologie pentru clasa a V-a, urmarind formarea la elevi a competentelor generale si specifice vizate de aceasta. Manualul de Biologie urmareste, prin continutul sau, formarea la elevi a competentelor necesare pentru observarea si explorarea lumii vii in ansamblul ei, dar si a componentelor, proceselor si fenomenelor caracteristice acesteia.
In cadrul fiecarei lectii, elevii au posibilitatea sa-si dezvolte cunoasterea pornind de la observarea si explorarea mediului de viata apropiat sau mai indepartat, a relatiilor dintre vietuitoare si mediul lor de viata, descoperind astfel locul acestora in natura.
 
Manualul contribuie la dezvoltarea capacitatii elevilor de a rezolva situatii din viata cotidiana, de a proiecta un demers investigativ pentru a verifica o ipoteza de lucru, de a inregistra si prelucra date rezultate din activitati experimentale si de a formula concluzii, de a realiza unele produse utile pentru activitatile curente. Prin parcurgerea continuturilor si activitatilor practice propuse, elevii isi formeaza un stil de viata sanatos si un comportament ecologic pentru un mediu curat.

Manualul scolar a fost aprobat de Ministerul Educatiei prin Ordinul de Ministru nr. 4065 din 16.06.2022. Acest manual scolar este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei si Cercetarii nr. 3393 din 28.02.2017