Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a

în stoc
SKU
MA000006
17,63 LEI
Pe scurt
Manualul cuprinde, conform programei, lecţii pentru cele două segmente ale curriculum-ului naţional: nucleu şi la decizia şcolii, evidenţiate în mod grafic. Pentru elevii care învaţă biologia o oră pe săptămână, este prezentat conţinutul noţional prevăzut de programă.
Cei care studiaza biologia in doua ore pe saptamana au la dispozitie activitati diversificate de invatare, care se pot adapta la specificul ecologic al zonei in care se afla scoala. Cele doua tipuri de lectii (obligatorii si de aprofundare) sunt prezentate in complementaritate.

Cartea ofera informatii corecte si actualizate, care contribuie la formarea unui mod de gandire si de viata ecologic. Autoarele s-au straduit sa ofere informatii la nivelul de intelegere al elevilor, exemple si materiale ilustrative adecvate fiecarei lectii si modele de activitati practice specifice ecologiei, de o deosebita importanta educativa. Fiind primul manual de Ecologie dupa noua programa, autoarele au construit conceptul didactic avand in vedere specificul interdisciplinar al acestei stiinte.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Educational
ISBN 978-973-50-4115-1
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 16 x 23 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBiologie. Manual pentru clasa a VIII-a
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!