Black Beauty. Repovestire după romanul Annei Sewell

Epuizat din stoc
SKU
C201817
14.45 LEI
Pe scurt

Considerăm că primele impresii contează, de aceea este foarte important ca la început cărţile citite de copii să fie extrem de captivante, să le deschidă porţile către o lume nouă, care să devină în timp un loc de evadare pentru ei, în care să se simtă întotdeauna în siguranţă.

Black Beauty şi-a trăit liniştită toată viaţa la o fermă, dar când soţia stăpânului cade la pat, viaţa lui Black Beauty se schimbă radical, iar lucrurile capătă o turnură dramatică. Strivită de o lume plină de ignoranţă şi cruzime, Beauty trebuie să facă tot ce se poate pentru a supravieţui, până când va reuşi să găsească drumul spre dragostea şi bunătatea pe care le cunoscuse cândva.


Prin această serie, tinerii cititori pot experimenta minunata lume a povestirilor nemuritoare de la o vârstă fragedă. Rezumată pentru a fi citită cu uşurinţă şi rescrisă cu multă atenţie, fiecare repovestire după un roman clasic este plină de acţiune şi magie, iar acest fapt transformă cartea originală într-una favorită pentru micuţii cititori.


Prin seria Cărţile copilăriei dorim să le sădim în suflet copiilor sămânţa de lectură, să îi ajutăm să păşească în lumea minunată a cărţilor fără teama de a se afla pe un tărâm necunoscut.


Această serie de cărţi pentru copii conţine repovestiri după faimoase romane clasice ale unor scriitori celebri, care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Dorim să le stârnim copiilor apetitul pentru lectură, astfel încât nu după multă vreme să li se trezească dorinţa de a citi romanul original.

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-588-343-7
Traducător Răzvan Năstase
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13,5 × 19 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBlack Beauty. Repovestire după romanul Annei Sewell
Rating-ul tău