Blestemul titanului (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 3)

în stoc
SKU
a256393
48.48 LEI
Pe scurt
Blestemul titanului este al treilea volum din seria Percy Jackson si Olimpienii Oracolul a vorbit: Blestemul titanului isi arata puterea. Are toata greutatea cerului. Pe Percy si prietenii lui il asteapta o lupta colosala - si au de facut alegeri teribil de grele. Un telefon urgent de la satirul Grover si Percy Jackson se pregateste de lupta. Pentru a triumfa, are nevoie doar de cei mai buni prieteni si de sabia de semizeu.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-774-6
Traducător Alex Moldovan
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBlestemul titanului (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 3)
Rating-ul tău

Blestemul titanului este al treilea volum din seria Percy Jackson si Olimpienii

Oracolul a vorbit: Blestemul titanului isi arata puterea. Are toata greutatea cerului. Pe Percy si prietenii lui il asteapta o lupta colosala - si au de facut alegeri teribil de grele. Un telefon urgent de la satirul Grover si Percy Jackson se pregateste de lupta. Pentru a triumfa, are nevoie doar de cei mai buni prieteni si de sabia de semizeu.

Incercarile pe care fiul lui Poseidon trebuie sa le infrunte se tin lant: doi copii, invaluiti in mister, se alatura semizeilor in tabara de antrenament, titanii pun la cale un plan machiavelic de stapanire a Olimpului, un monstru antic ameninta siguranta lumii si a zeilor, iar zeita Artemis, singura care i-ar putea da de urma, a fost rapita. Percy, Grover, Vanatoreasa Zoe si Thalia sunt singurii care pot descalci profetia ce va salva Olimpul si omenirea.

 
A treia carte din serie readuce la viata miturile Greciei Antice. Intrecerile dintre zei ii vor face pe cititori sa se intrebe cum de e atat de placuta literatura. - Kirkus Reviews
 
De la un volum la altul, personajele si povestea lui Riordan au din ce in ce mai multa profunzime, fara a pierde din umorul si dinamismul precedentelor carti din serie. - Booklist