Blocajul. Cum să scapi de inerție și să mergi mai departe

în stoc
SKU
a266294
63.00 LEI
Pe scurt
Toate familiile sunt, într-o anumită măsură, disfuncționale. Atacul de panică... nu este chiar un atac. Anxietatea nu e o boală, ci un semnal de alarmă, iar dacă o simți, înseamnă că ești puternic. Lenea e o etichetă morală, nu o realitate biologică. Sunt doar câteva dintre ideile îndrăznețe din acest volum, care îți va arunca în aer o mulțime de teorii de care erai ferm convins. Într-un stil accesibil, punctat de referințe amuzante la pop culture, cu exerciții, tabele și ilustrații pe înțelesul oricui, cartea de față îți explică pas cu pas felul în care, fără drame și false așteptări, te poți bucura din nou de viață.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Biblioterapia
ISBN 9786064415462
Traducător Ilinca Gângă
Număr de pagini 342
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBlocajul. Cum să scapi de inerție și să mergi mai departe
Rating-ul tău

Toate familiile sunt, într-o anumită măsură, disfuncționale. Atacul de panică... nu este chiar un atac. Anxietatea nu e o boală, ci un semnal de alarmă, iar dacă o simți, înseamnă că ești puternic. Lenea e o etichetă morală, nu o realitate biologică.

Sunt doar câteva dintre ideile îndrăznețe din acest volum, care îți va arunca în aer o mulțime de teorii de care erai ferm convins. Într-un stil accesibil, punctat de referințe amuzante la pop culture, cu exerciții, tabele și ilustrații pe înțelesul oricui, cartea de față îți explică pas cu pas felul în care, fără drame și false așteptări, te poți bucura din nou de viață.

Bazându-se pe cercetări recente și pe o practică psihoterapeutică de zeci de ani, Britt Frank demontează cu succes tot felul de mituri pe care mulți le consideră adevăruri. Dar scopul ei principal e de fapt să te ajute să treci peste blocaje.

Britt Frank este psihoterapeută, expertă în tratamentul traumei și profesoară premiată la University of Kansas, unde predă cursuri de etică, de asistență socială clinică și despre dependențe. Își propune ca, prin munca ei, să îi ajute pe oameni să înțeleagă mecanismele interioare ale creierului și corpului lor. E pasionată de gimnastica aeriană și îi face plăcere să vorbească despre sănătatea mintală în podcasturi, pe bloguri și la televizor.