Bloody Women. Femei sângeroase

în stoc
SKU
a268225
50.00 LEI
Pe scurt
Cartea Bloody Women (Femei sangeroase) a fost adaptata pentru tv intr-o serie de opt episoade, un thriller cu accente de comedie neagra, de catre premiata scriitoare si jurnalista Lorna Martin, ce a cocreat (alaturi de Sharon Horgan) si a scris comedia dramatica, foarte bine primita de critici, Women on the Verge.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție Senzatii/Suspans
ISBN 9786303320106
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBloody Women. Femei sângeroase
Rating-ul tău

,,O scriitoare ce nu poate fi trecuta cu vederea." - Doug Johnstone 
,,Adorabil, construit cu maiestrie, inventiv si satiric amuzant." - Donna Moore 

In dimineata nuntii ei, in timp ce se afla la un rafinat salon de coafura din Glasgow pentru a se aranja, Cat Marsden, in varsta de 33 de ani, este escortata cu forta la sectia de politie, unde i se arata un organ masculin taiat. Incearca sa nu rada, dar... chiar e un organ retezat. Tot nu-si poate controla rasul, iar la o inspectie mai amanuntita, confirma ca este aproape sigura ca acesta ii apartine fostului ei iubit, Johnny. Mai recunoaste si ca s-a culcat cu el in orele dinaintea mortii lui, adica inainte de casatoria ei. Insa ceea ce nu poate sa spuna cu exac!titate este daca e sau nu responsabila de uciderea si mu!tilarea barbatului. Astfel incepe un sir de intamplari indraznete si originale despre femei complexe, despre dragoste si despre... un criminal in serie.

HELEN FITZGERALD a crescut in Victoria, Australia, iar acum locuieste in Glasgow, cu sotul si cu cei doi copii. A lucrat peste zece ani ca asistent social in domeniul justitiei penale. A scris zece thrillere pentru adulti si tineri, inclusiv bestsellere Dead Lovely, My Last Confession, The Devil's Staircase, Bloody Women, The Donor si The Cry.