Blythe Masters

Epuizat din stoc
SKU
C213061
34,00 LEI
Pe scurt

Blythe Masters - Femeia care a inventat armele finaciare de distrugere în masă!


Care sunt cauzele crizei, consecinţele ei din prezent şi ce ne rezervă viitorul: o adevarată apocalipsă financiară. Blythe Masters este astăzi femeia cea mai puternică de pe planetă, fiind supranumită de către jurnalul londonez "The Guardian" - "cea care a inventat armele financiare de distrugere în masă".

În această anchetă magistrală asupra originilor şi actorilor crizei financiare, bazată pe informaţii-şoc perfect demonstrate, Pierre Jovanovic dovedeşte un imens talent de jurnalist. Într-un stil incisiv, foarte abordabil şi plin de savoare, Pierre Jovanovic face aici portretul bancherei de la JP Morgan care a dus la ruina băncilor inventand instrumentele de cesiune a riscului de insolvenţă, dezvăluie adevăratele cauze ale dezastrului economic fără precedent prin care trecem şi ne previne la ce să ne aşteaptăm în viitorul apropiat. Criza declanşată de inconştienţa bancherilor avizi să transforme hârtia în aur să fi pus capăt speculaţiilor? Nici vorbă!


Împreună cu echipa de la JP Morgan, Blythe Masters a început să se joace cu farfuriile noastre, speculând la bursă asupra materiilor prime şi în special asupra materiilor prime agricole – de unde explozia preţurilor la produsele de bază. Un sfat pentru orăşeni : învăţaţi să puneţi cartofi în ghiveci.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Anchete
ISBN 978-606-92914-4-3
Traducător Dorina Oprea
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 16.5x23.5
Tip copertă broșată
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBlythe Masters
Rating-ul tău