Bob cel Fără de Seamăn

în stoc
SKU
a231445
44.44 LEI
Pe scurt

Romanul Bob cel Fără de Seamăn, continuarea lui Ivan cel Fără de Seamăn – premiat cu Medalia Newbery –, a fost inclus de publicația New York Times pe lista celor mai bine vândute cărți.

Bob, Ivan și Ruby au cucerit inimile tuturor celor care au citit Ivan cel Fără de Seamăn și se întorc acum, cu povești și aventuri noi.

Bob e pe cale să fie domesticit, tocmai el, un câine cu spirit sălbatic, de lup. Urăște pupăturile, lesa și tentativele de a fi dresat. Dar nu refuză culcușul moale de lângă șemineu. Nici mâncarea bună, nici un scărpinat între urechi. Când dorește, merge la Parcul Zoologic cu Julia, „fata lui“, să-i viziteze pe gorila Ivan și elefănțica Ruby, prietenii săi.

Cu un nas fin, de expert, Bob simte până și mirosul înțepător și gustul metalic al furtunii care se apropie. E al treilea uragan din sezon. Nu e neobișnuit pentru el și familia lui adoptivă. Sunt pregătiți pentru evacuare, dacă are să fie nevoie. Dar s-au înșelat, e un uragan mult mai fioros decât ultimele două.

Și așa devine un erou, cățel fără de seamăn: rămas singur în furtună, are de înfruntat bufnițe, lupi, un șuvoi năvalnic de apă și, cel mai cumplit, spaimele lui din trecut, vinovăția și îndoiala.

„Împletitura fluidă de loialitate, iertare și încredere din roman îi lasă pe cititori cu speranța că autoarea mai are și alte povești fără de seamăn de spus.“

Publishers Weekly

„Poveștile despre outsideri rezonează puternic în inimile copiilor... Katherine Applegate s-dedicat explorării acestui teritoriu emoțional în romane ce amestecă elemente de fantezie și realism, urmărind totodată destinele schimbătoare ale outsiderilor curajoși.“

The New York Times

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Smart Blue
ISBN 9786060862758
Traducător Iulia Arsintescu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBob cel Fără de Seamăn
Rating-ul tău