Bone #2. Marea cursă cu vaci

în stoc
SKU
a223192
44.44 LEI
Pe scurt

JEFF SMITH s-a născut şi a crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite ale Americii. A învăţat totul despre desenat pornind de la comic-strip-urile din ziare, de la revistele de benzi desenate şi uitându-se la desene animate. După patru ani de desenat comic-strip-uri pentru ziarul studenţesc de la Universitatea de Stat din Ohio, Jeff Smith a publicat în 1991 banda desenată Bone, care s-a bucurat de un succes răsunător. Seria Bone a câştigat de-a lungul timpului 38 de premii internaţionale şi s-a vândut într-un milion de exemplare, fiind tradusă în 15 limbi.

Fone Bone și verii lui se gândesc doar cum să ajungă din nou acasă. Însă cum unii nu învață nimic din greșeli, Phoney Bone riscă totul într-o ultimă schemă de îmbogățire rapidă în Marea Cursă cu Vaci din Barrelheaven. Ca de obicei, planurile sale se dovedesc a fi dezastruoase, iar Boneville pare mai departe ca niciodată. 

Între timp, sunt semne că se pregătește un război, iar Fone Bone este nevoit să-și ajute prietenii să apere valea idilă că inamici periculoși. 

Bonee un mare succes. Romanele grafice din seria creată de Jeff Smith arată grozav și spun o poveste absolut minunată.” School Library Journal

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 9786060862666
Traducător Ioana Tudose
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBone #2. Marea cursă cu vaci
Rating-ul tău