Brainbox. Dinozauri

în stoc
SKU
a246255
70.50 LEI
Pe scurt
BrainBox Dinozauri – Joc carti distractiv, educativ, pentru copii peste 6 ani BrainBox este joc de carti distractiv de memorie si observare, testând atentia la detalii. Ce iti poti aminti in doar 10 secunde? Aceasta editie a jocului cu dinozauri prezinta creaturi din toate cele trei ere preistorice: Triasic, Jurasic si Cretacic.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1-2
Varsta +5 ani
Durata Jocului 10 min
Componente 55 de carti de joc cu 330 de intrebari individuale, 1 zar cu 6 fete, 1 cronometru pentru zece secunde
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBrainbox. Dinozauri
Rating-ul tău

BrainBox Dinozauri – Joc carti distractiv, educativ, pentru copii peste 6 ani

BrainBox este joc de carti distractiv de memorie si observare, testând atentia la detalii. Ce iti poti aminti in doar 10 secunde? Aceasta editie a jocului cu dinozauri prezinta creaturi din toate cele trei ere preistorice: Triasic, Jurasic si Cretacic.

BrainBox Dinozauri contine 55 de carti de joc, fiecare cu un alt membru al lumii preistorice, de la De la T-Rex la Triceratops, de la Stegosaurus la Diplodocus si multi altii. Fiecare carte de joc are o specie individuala, cu detalii despre cum au trait, cu ilustratii desenate de mâna care dau viata fiecarui dinozaur.
Jocul va ajuta copiii sa invete despre lumea preistorica, dezvoltând totodata competentele cognitive de observare si de rememorare, care stau la baza invatarii pe tot parcursul vietii.