Briar U#3. Cand e imposibil sa-i rezisti

în stoc
SKU
a268409
62.90 LEI
Pe scurt
PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ÎNCĂ UN ROMANCE FIERBINTE SCRIS DE ELLE KENNEDY, AUTOARE DE BESTSELLERE NEW YORK TIMES! Ce am învățat anul trecut, când m-am lăsat distras, iar asta ne-a costat pierderea unui sezon de hochei? Că nu mai am voie s-o dau în bară. Și că n-o să mai fac sex. Ca nou căpitan al echipei, am nevoie de o schimbare în viață: de acum hocheiul și școala au prioritate. Femeile rămân pe mai târziu. Prin urmare, eu, Hunter Davenport, declar: gata cu fetele, indiferent cât de greu o să-mi fie.
Mai multe informații
EdituraEpica
Colecție Epic Love
ISBN 978-606-971-369-3
Traducător Sorin Petrescu
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBriar U#3. Cand e imposibil sa-i rezisti
Rating-ul tău

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ÎNCĂ UN ROMANCE FIERBINTE SCRIS DE ELLE KENNEDY, AUTOARE DE BESTSELLERE NEW YORK TIMES!

Ce am învățat anul trecut, când m-am lăsat distras, iar asta ne-a costat pierderea unui sezon de hochei? Că nu mai am voie s-o dau în bară. Și că n-o să mai fac sex. Ca nou căpitan al echipei, am nevoie de o schimbare în viață: de acum hocheiul și școala au prioritate. Femeile rămân pe mai târziu. Prin urmare, eu, Hunter Davenport, declar: gata cu fetele, indiferent cât de greu o să-mi fie.

Dar nu există nicio regulă care îmi interzice să fiu prieten cu o femeie. N-o să mint: noua mea colegă, Demi Davis, e o tipă foarte cool. Sarcasmul ei e al naibii de sexy — la fel și orice altceva care ține de ea. Însă faptul că are iubit mă ajută să stau în banca mea. Doar că, la trei luni după începutul prieteniei noastre, Demi se desparte de iubitul ei, iar acum caută pe cineva care s-o ajute să-și revină. Și se pare că încearcă să mă cucerească. E imposibil s-o evit, deoarece suntem parteneri de proiect, la facultate. Iar proiectul va dura tot anul! Oricum, nu ne-am potrivi. Provenim din medii diferite și nu ne dorim aceleași lucruri pentru viitor. Pe deasupra, părinții ei nu mă plac. Rațiunea îmi spune că ar fi o idee incredibil de proastă să ne cuplăm. Acum mai rămâne să-mi conving corpul… și inima.

Elle Kennedy este autoarea a peste 40 de romane de dragoste și suspans, printre care se numără și seriile fenomen Off Campus, Briar U și Avalon Bay. Traduse în peste 20 de limbi, cărțile scrise de Elle Kennedy au dominat clasamentele New York Times, Wall Street Journal și USA Today și au ajuns în mâinile a milioane de cititori din întreaga lume. Originară din Toronto, Ontario, Elle Kennedy a visat întotdeauna să devină scriitoare și să împărtășească lumii povești de dragoste cu eroine puternice și inteligente, care nu se mulțumesc cu puțin. Romanele lui Kennedy sunt adevărate bijuterii, pline de umor, pasiune, mister și magie.