Broscuta de cristal si Zana nuferilor

în stoc
SKU
a216361
49.00 LEI
Pe scurt
Am retrait acum, ca adult, lumea povestilor din trecutul copilariei mele fericite, pe care vreau sa v-o impartasesc si voua, dragi copii. Voi continua cu ,,Broscuta de Cristal si Zana Nuferilor”, povestea unei broscute care este daruita lacului de Printesa Luna, ca o recunoastere din partea ei pentru lacul cel frumos. Curajoasa si protejata de un scut magic, ea este trimisa in Tara Nuferilor pentru a salva broscutele de la pieire. Ajutata de Zana Nuferilor, Broscuta de Cristal trebuie sa calatoreasca pe trei taramuri de basm pentru a aduna praful fermecat de aur, de onix si de safir. Va reusi ea oare sa salveze broscutele de pe lac?!
Mai multe informații
EdituraLetras
ISBN 9786060710585
Număr de pagini 24
Tip copertă cartonata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBroscuta de cristal si Zana nuferilor
Rating-ul tău

Am retrait acum, ca adult, lumea povestilor din trecutul copilariei mele fericite, pe care vreau sa v-o impartasesc si voua, dragi copii.

Voi continua cu ,,Broscuta de Cristal si Zana Nuferilor”, povestea unei broscute care este daruita lacului de Printesa Luna, ca o recunoastere din partea ei pentru lacul cel frumos.

Curajoasa si protejata de un scut magic, ea este trimisa in Tara Nuferilor pentru a salva broscutele de la pieire. Ajutata de Zana Nuferilor, Broscuta de Cristal trebuie sa calatoreasca pe trei taramuri de basm pentru a aduna praful fermecat de aur, de onix si de safir.

Va reusi ea oare sa salveze broscutele de pe lac?!