Bucuria leadershipului

în stoc
SKU
a225275
50.00 LEI
Pe scurt

Tal Ben-Shahar, născut în 1970, este un profesor american de origine isrealiana și scriitor în domeniile psihologiei și leadershipului pozitiv. 

Ca lector la Universitatea Harvard, Ben-Shahar a creat in 2002 un curs de psihologie pozitivă la care s-au înscris iniţial opt studenţi. În următorul an numărul acestora a ajuns la 885, iar de-a lungul timpului a ajuns să fie cel mai popular de la Harvard, fiind audiat astăzi de aproximativ 20% din numărul total de studenţi.

Bucuria leadershipului prezintă etapele de urmat, precum și câteva secrete de care să ții cont dacă vrei să devii un lider de tipul 10×, adică „șeful, partenerul și colegul ideal“. Deși cuvântul-cheie în jurul căruia se construiesc motivațiile cărții este leadership, ea nu se adresează numai celor care vor să își cultive calitățile de buni conducători în organizațiile în care lucrează, ci tuturor acelora care își doresc o viață împlinită. Pentru că de însușirile unui lider bun e nevoie la tot pasul, în cele mai neașteptate situații de zi cu zi.

Concluzia autorilor? Un lider exemplar e deschis la inedit, profită la maximum de propriile abilități, caută senzaționalul acolo unde ceilalți nu îl întrevăd, pune bazele unor relații autentice și reușește să își împlinească potențialul, totul sub semnul bucuriei.

 

Ben-Shahar și Ridgway îți dezvăluie mantra unui lider de tipul 10×.

– Suparna Chawla Bhasin

Bucuria leadershipului apare atunci când îi vezi pe cei de lângă tine că pun în practică mai mult decât ceea ce credeau că sunt în stare să înfăptuiască.

– Simon Sinek

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Carti cheie
ISBN 9786064409577
Traducător Bogdan Ghiurco
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBucuria leadershipului
Rating-ul tău