Bunele maniere (carte de colorat)

Epuizat din stoc
SKU
a226997
17.85 LEI
Pe scurt

Vincent n-ar fi fost același fără Theo van Gogh. Călătorind prin volutele unei vieți chinuite, pictorul l-a avut mereu alături pe credinciosul său frate. Relația lor a fost zbuciumată, dar profundă, definitorie pentru amândoi. Minuțios documentată, bazată pe corespondența dintre Vincent și Theo, cartea lui Deborah Heiligman spune dramatica poveste a acestor destine și a devotamentului nemărginit care le-a legat.


 


„O istorie emoționantă despre iubirea fraternă.” Kirkus Reviews


 


„Fără Theo, lumea nu l‑ar fi avut pe Vincent.” Așa își începe cartea Deborah Heiligman, care mărturisește că l-a iubit pe Vincent van Gogh încă din copilărie, când a și citit Bucuria vieții, romanul lui Irving Stone inspirat de destinul pictorului. Mulți ani mai târziu, aflată în vizită la Muzeul Van Gogh din Amsterdam, a descoperit că Vincent avusese un frate pe nume Theo, despre a cărui existență nu știuse până atunci. După ce a citit corespondența dintre Vincent și Theo, apoi pe cea dintre Theo și viitoarea lui soție, Johanna, autoarea și-a dat seama că are în față o poveste frumoasă și complexă, marcată de iubire și sacrificiu, care până în acel moment rămăsese nespusă: povestea relației profunde și agitate dintre doi frați, care în adolescență făcuseră un legământ de a rămâne apropiați și devotați unul altuia, indiferent de ceea ce le-ar fi rezervat viitorul. 

Dragă cititorule copil,
Această carte atât de frumos ilustrată te invită să călătorești printr-o minunată țară, cunoscută sub numele de: BUNELE MANIERE. Vei descoperi în filele ei cum trebuie să te comporți acasă, dar și când mergi în vizită; la școală, dar și pe stradă; vei afla cât de important este să păstrezi ordinea și curățenia și când să folosești cuvintele frumoase.

Mai multe informații
EdituraFlamingo Junior
ISBN 9786068555898
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBunele maniere (carte de colorat)
Rating-ul tău