Buzz marketing

Epuizat din stoc
SKU
C149916
44.95 LEI
Pe scurt
Ghidul suprem in a intelege cel mai fierbinte subiect din marketingul contemporan – generarea publicitatii pe baza de rumoare – o arta despre care multi vorbesc si pe care putini o inteleg cu adevarat.
Companiile americane cheltuiesc pe marketing mai multi bani (235 de miliarde de dolari pe an) decat intreg PIB-ul Mexicului. Si totusi, consumatorii acorda mereu mai putina atentie publicitatii. Saizeci si trei la suta din noi deja ocolim reclamele, iar noua tehnologie (gen TiVo si optiunile de blocare a pop-up-urilor de pe Internet) face tot mai simpla evitarea mesajelor de marketing.

Indiferent daca sunteti proprietarul unei firme mici sau directorul unei mari corporatii, dumneavoastra trebuie sa stiti cum sa obtineti de zece ori mai mult efect din fiecare dolar de marketing pe care-l cheltuiti. Buzzmarketing va pune la dispozitie cele sase secrete ale reusitei, pentru a-i determina pe oameni sa vorbeasca despre produsul sau serviciul dumneavoastra, precum si o sumedenie de istorii captivante pentru ilustrarea lor.
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Business
Ediția cărții I
ISBN 978-973-88749-4-7
Traducător Smaranda Nistor
Număr de pagini 300
Formatul cărţii 14x20.5 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBuzz marketing
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!