Cabala si Arborele Vietii

în stoc
SKU
a262358
40.01 LEI
Pe scurt
Prezenta lucrare­ studiaza o diagrama faimoasa a Cabalei - "Arborele Vietii" -, precum si principiile sale de functionare, incepand din perioada antica si pana in prezent. Sunt descrise in detaliu structura si dinamica Existentei, legile cosmice care opereaza in cadrul ansamblului celor Patru Lumi ale Scarii lui Iacov, dar si exemple aplicate, cum ar fi functionarea economiei, a unei relatii amoroase, desfasurarea proceselor evolutive sau scopurile omenirii la nivel fizic, psihologic si spiritual. Noi, oamenii, suntem parte a interactiunii dintre materie, forma si creatie, intr-un vast proces care isi are originea in taramul divin.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-693-5
Traducător Mihai Lita
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCabala si Arborele Vietii
Rating-ul tău

Prezenta lucrare­ studiaza o diagrama faimoasa a Cabalei - "Arborele Vietii" -, precum si principiile sale de functionare, incepand din perioada antica si pana in prezent.

Sunt descrise in detaliu structura si dinamica Existentei, legile cosmice care opereaza in cadrul ansamblului celor Patru Lumi ale Scarii lui Iacov, dar si exemple aplicate, cum ar fi functionarea economiei, a unei relatii amoroase, desfasurarea proceselor evolutive sau scopurile omenirii la nivel fizic, psihologic si spiritual. Noi, oamenii, suntem parte a interactiunii dintre materie, forma si creatie, intr-un vast proces care isi are originea in taramul divin.

Z'ev ben Shimon Halevi, cunoscut si ca Warren Kenton (1933-2020), s-a nascut intr-o familie de evrei sefarzi din Londra. El a fost implicat intr-o munca ezoterica de peste 60 de ani, contribuind la actualizarea invataturilor Cabalei pentru vremurile noastre. A coordonat grupuri si a condus stagii in Marea Britanie si dincolo de granitele ei. Este autorul a 17 carti traduse si publicate i