Călătoria. Marele panda și micul dragon

în stoc
SKU
a267675
Preț special 47.92 LEI Preț standard 59.90 LEI
Pe scurt
În continuarea mult așteptată a bestsellerului internațional „Marele panda și micul dragon”, aventurile celor doi prieteni atipici continuă, de data aceasta, într-o călătorie la mare depărtare de casă, pentru a găsi adevăratul sens al cuvântului „acasă”. Cu noi ilustrații încântătoare, această călătorie spirituală oferă înțelepciune străveche pentru sufletele tulburate de astăzi.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303051789
Traducător Mariana Alexandru
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 17 x 22 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCălătoria. Marele panda și micul dragon
Rating-ul tău

Bestsellerul internațional Marele panda și micul dragon continuă cu o nouă poveste inspirațională care îi poartă pe cei doi prieteni departe de casă, dar mai aproape unul de celălalt și de ei înșiși.

„– Schimbarea, chiar dacă nu știi unde te duce, e mai bună decât inerția, a spus marele panda.”

Când micul dragon se simte nefericit, marele panda își conduce prietenul într-o călătorie care să îi vindece inima. Cei doi explorează tărâmuri noi, înfruntă multe greutăți care îi fac să piardă o parte din ei, dar, cu fiecare aventură, învață să le depășească mai ușor și își găsesc în final pacea.

„– Știu că acum e greu să înțelegi, dar universul ne-a pus exact acolo unde trebuie să fim.”

Plină de căldură și emoție, această călătorie spirituală oferă cititorilor inspirație din înțelepciunea străveche și alină sufletele care navighează pe marea neliniștită a vieții.