Autobuzul magic. Calatoria prin campul electric

în stoc
SKU
a256557
35.00 LEI
Pe scurt
Haideți să descoperim tainele electricității într-un mod distractiv, navigând printr-o sumedenie de informații explicate ingenios și haios, pe înțelesul copiilor! Făcându-se mici-mici, cât să poată hoinări prin linia de înaltă tensiune, elevii domnișoarei Frizzle învață despre cum călătorește curentul electric prin oraș, ca să aprindă un bec cu filament, ca să încingă un prăjitor de pâine sau ca să pună în funcțiune un motor electric. Fanii seriei Autobuzul magic vor fi încântați de această introducere aparent simplă, dar păstrând informații complexe, prin care copiii sunt inițiați în procesele generării și distribuției energiei electrice. O carte inteligent scrisă, cu multiple niveluri de înțelegere, care permit deopotrivă parcurgerea ei rapidă sau aprofundată.
Mai multe informații
EdituraPortocala Albastra
Ediția cărții I
ISBN 978-630-650-512-8
Traducător Andreea Stănescu
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 21 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAutobuzul magic. Calatoria prin campul electric
Rating-ul tău

Haideți să descoperim tainele electricității într-un mod distractiv, navigând printr-o sumedenie de informații explicate ingenios și haios, pe înțelesul copiilor!

Făcându-se mici-mici, cât să poată hoinări prin linia de înaltă tensiune, elevii domnișoarei Frizzle învață despre cum călătorește curentul electric prin oraș, ca să aprindă un bec cu filament, ca să încingă un prăjitor de pâine sau ca să pună în funcțiune un motor electric. Fanii seriei Autobuzul magic vor fi încântați de această introducere aparent simplă, dar păstrând informații complexe, prin care copiii sunt inițiați în procesele generării și distribuției energiei electrice. O carte inteligent scrisă, cu multiple niveluri de înțelegere, care permit deopotrivă parcurgerea ei rapidă sau aprofundată.

Copiii vor fi fascinați de ilustrațiile bogate, vor savura discuțiile domnișoarei Frizzle cu elevii ei, iar călătoria prin câmpul electric se va dovedi plină de aventuri memorabile.

Autobuzul magic este o cunoscută serie de cărți despre știință, creată pentru copii de autoarea americană Joanna Cole și ilustrată de artistul Bruce Degen. În fiecare carte, copiii din clasa domnișoarei Frizzle, o învățătoare pasionată de știință și cu foarte mult entuziasm, au parte de câte o aventură fantastică datorită unui autobuz școlar foarte neobișnuit: se poate mări sau micșora, poate călători în spațiu și în timp, în interiorul unei centrale electrice, pe vremea dinozaurilor, în adâncul oceanului sau în corpul uman și se poate transforma în cele mai neașteptate moduri.