Calatoriile lui Erus. Nr. 1

în stoc
SKU
a195108
19.50 LEI
Pe scurt
În primul rând, un mare MULȚUMESC! Îmi place să cred că Erus reușește să deschidă inimi. În felul acesta, cu inimile deschise, ne putem apropia mult mai simplu unii de alții și, cine știe, poate chiar ne putem iubi mai ușor.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
ISBN 978-973-341-105-5
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2019
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCalatoriile lui Erus. Nr. 1
Rating-ul tău

În primul rând, un mare MULȚUMESC!

Îmi place să cred că Erus reușește să deschidă inimi. În felul acesta, cu inimile deschise, ne putem apropia mult mai simplu unii de alții și, cine știe, poate chiar ne putem iubi mai ușor.

Mesajele incredibile pe care le-am primit în ultimii ani m-au făcut să înțeleg că este nevoie de Erus și de Lumea bună mai des decât o dată pe an, atunci când în cadrul seriei apare o nouă carte. Și pentru că îmi doresc foarte mult ca aceste inimi să rămână cât mai mult timp deschise, am hotărât să publicăm această revistă lunară numită „Călătoriile lui Erus“.

Erus este oricare dintre noi, este un erou modern, este o lume de basm, o stare de bine, o readucere aminte a valorilor frumoase și curate care există în orice suflet, dar care, din păcate, în multe cazuri au adormit.

Ne dorim să fie revista tuturor celor care călătoresc prin văile pline de provocări și încercări ale vieții. Ne dorim să fie o revistă a noastră. De aceea, invităm pe oricine dorește să își aducă contribuția în orice fel la acest proiect să ne scrie la adresa de email: revistaerus@edituraunivers.ro. Tot aici așteptăm părerile și sugestiile voastre. Vrem să știm ce v-a plăcut mai mult sau ce nu v-a plăcut așa mult. Vrem să știm ce altceva ați dori să citiți în revistă, vrem să știm cât mai multe pentru a o putea realiza cât mai pe placul vostru.

Știu că această revistă este un proiect îndrăzneț, unii l-au numit chiar riscant, însă IUBIREA ne învață să lăsăm fricile în urmă și să ne încredem în oameni, în ce este mai frumos în ei, în aspirația fiecăruia de a fi și de a oferi ceva mai bun pentru copiii lui.

Vă invit așadar alături de mine și de prietenii de la Editura Univers într-o nouă aventură. Va fi una pe cinste! - Alec Blenche