Calatoriile lui Gulliver

în stoc
SKU
a268831
62.00 LEI
Pe scurt
Dacă visezi să călătoreşti în ţări misterioase, îndepărtate, să descoperi popoare noi şi să trăieşti aventuri incredibile, atunci capodopera lui Jonathan Swift este cartea potrivită. Pleacă împreună cu Lemuel Gulliver în uimitorul regat Lilliput, locuit de pitici. Îi vei ajuta pe micuţii liliputani să-şi înfrunte inamicii de pe insula Blefuscu. Dar aventurile tale nu se vor termina încă... Vei pleca din nou cu Gulliver, de data aceasta la Brobdingnag, un ţinut locuit de uriaşi, unde Gulliver va fi un pitic în țara uriașilor. Pregăteşte-te pentru aventura vieţii şi porneşte într-o călătorie de neuitat.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-259-6
Traducător Diana Trancuta
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 22 x 30 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2019
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCalatoriile lui Gulliver
Rating-ul tău

Dacă visezi să călătoreşti în ţări misterioase, îndepărtate, să descoperi popoare noi şi să trăieşti aventuri incredibile, atunci capodopera lui Jonathan Swift este cartea potrivită.

Pleacă împreună cu Lemuel Gulliver în uimitorul regat Lilliput, locuit de pitici. Îi vei ajuta pe micuţii liliputani să-şi înfrunte inamicii de pe insula Blefuscu. Dar aventurile tale nu se vor termina încă... Vei pleca din nou cu Gulliver, de data aceasta la Brobdingnag, un ţinut locuit de uriaşi, unde Gulliver va fi un pitic în țara uriașilor. Pregăteşte-te pentru aventura vieţii şi porneşte într-o călătorie de neuitat.