Calea spre Marte (seria Doamna astronaut, partea a II-a)

în stoc
SKU
a246627
59.99 LEI
Pe scurt
Aventura cuceririi spațiului începută în „Calea spre stele” continuă. Acum există o bază pe Lună și se pregătește un voiaj spre Marte. Elma, Doamna Astronaut, ar dori să participe la această misiune periculoasă. Dar va putea ea, oare, să-și părăsească soțul și să petreacă ani buni călătorind spre o planetă atât de îndepărtată? În plus, pe Pământ situația este critică, deoarece fanaticii care se opun programului spațial sunt gata să recurgă la acte de terorism pentru a-l distruge. Voiajul spre Marte se va dovedi mai periculos decât se estimase.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Armada
ISBN 9786064313607
Traducător Iulia Dromereschi
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCalea spre Marte (seria Doamna astronaut, partea a II-a)
Rating-ul tău

Al doilea volum din seria DOAMNA ASTRONAUT.

Cea mai bună carte SF a anului pentru The VergeKirkus OnlineUnbound Worlds & Nerdmuch

Aventura cuceririi spațiului începută în Calea spre stele continuă. Acum există o bază pe Lună și se pregătește un voiaj spre Marte.

Elma, Doamna Astronaut, ar dori să participe la această misiune periculoasă. Dar va putea ea, oare, să-și părăsească soțul și să petreacă ani buni călătorind spre o planetă atât de îndepărtată? În plus, pe Pământ situația este critică, deoarece fanaticii care se opun programului spațial sunt gata să recurgă la acte de terorism pentru a-l distruge. Voiajul spre Marte se va dovedi mai periculos decât se estimase.

O poveste captivantă despre conflictele din spatele cursei spațiale, care ne face să privim dintr-o nouă perspectivă lumea contemporană și problemele ei.

„Tulburătoare de-a dreptul!“
Locus

„O lume care te cucerește și te obsedează multă vreme după ce ai terminat de citit ultima pagină.“
Publishers Weekly

„O istorie alternativă despre cursa cuceririi spațiului de la jumătatea secolului trecut cu o eroină inteligentă, bine intenționată, dar nicidecum perfectă.“
Booklist

„De multe ori, romanele SF pornesc de la o întrebare simplă: ce ar fi dacă…?

Felul în care continuă această întrebare și modul în care sună răspunsul sunt elemente-cheie pentru o poveste de neuitat.

Ce ar fi dacă, în anii ’60, o catastrofă terifiantă ar fi obligat omenirea să cerceteze, să inoveze și să construiască mijloacele de a părăsi Pământul și de a ridica o casă în altă parte?

Ce ar fi dacă, siliți de împrejurări, în 1961, oamenii ar fi amenajat deja o bază pe Lună și ar plănui o călătorie spre Marte?

Mary Robinette Kowal rescrie istoria secolului XX, dar folosește cu abilitate acest prilej pentru a explora teme politice și sociale care frământă lumea de azi.“

Marian Coman, redactor-șef Armada

MARY ROBINETTE KOWAL este autoarea seriilor THE GLAMOURIST HISTORIES, DOAMNA ASTRONAUT și a romanului Ghost Talkers. Colaborează la realizarea premiatului podcast Writing Excuses. I s-au decernat patru premii Hugo. Povestirile sale au fost publicate în Asimov’s Science FictionUncanny Magazine și Tor.com. Este păpușar profesionist, locuiește în Nashville și, în perioada 2019‒2021, a fost președinta Science Fiction and Fantasy Writers of America (SFWA).