Caleidoscop de vacanta... prin tara. Caiet de vacanta pentru clasa a II-a

în stoc
SKU
a271222
32.50 LEI
Pe scurt
Lucrarea se constituie într-o călătorie plină de aventuri, în care elevii sunt invitați să descopere locuri de poveste din țara noastră. În cadrul fiecărei teme, elevii vor descoperi informații interesante despre diferite zone geografice din România, dar, în același timp, ei vor avea ocazia să își dezvolte competențele formate la școală în orele de limba română și de matematică, printr-o varietate de exerciții creative și provocatoare. Așadar, elevii sunt invitați să se bucure de o vacanță plină de învățare și distracție în mijlocul minunățiilor țării noastre, parcurgând paginile acestui caiet de vacanță.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Educational
Ediția cărții I
ISBN 978-606-088-542-9
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 21 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCaleidoscop de vacanta... prin tara. Caiet de vacanta pentru clasa a II-a
Rating-ul tău

Lucrarea se constituie într-o călătorie plină de aventuri, în care elevii sunt invitați să descopere locuri de poveste din țara noastră. În cadrul fiecărei teme, elevii vor descoperi informații interesante despre diferite zone geografice din România, dar, în același timp, ei vor avea ocazia să își dezvolte competențele formate la școală în orele de limba română și de matematică, printr-o varietate de exerciții creative și provocatoare.

Așadar, elevii sunt invitați să se bucure de o vacanță plină de învățare și distracție în mijlocul minunățiilor țării noastre, parcurgând paginile acestui caiet de vacanță.