Camino. O călătorie a spiritului

Epuizat din stoc
SKU
a227133
30.00 LEI
Pe scurt

K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Today, scrie romane contemporane romantice, emoționante, senzuale și cu un strop de realitate. Ea însăși este puțin din fiecare personaj feminin pe care îl creează: inteligentă, încăpățânată, rezervată, prietenoasă, determinată, emotivă, puternică și cu o inimă mare. Pe toate acestea le afișează zilnic față de soțul ei și de cei trei copii, alături de care locuiește în sudul Californiei.

Chiar dacă și-a publicat prima carte mai mult din capriciu, Kristy a reușit să vândă din 2013 peste un milion și jumătate de copii ale cărților sale în 17 țări diferite. Iar seria Driven a ajuns să fie ecranizată de Passionflix.

De-a lungul istoriei, nenumărați pelerini iluștri au mers pe Camino, parcurgând sute de kilometri prin munți și văi, orașe și sate. De la Sfântul Francisc din Assisi și Carol cel Mare până la Dante și Chaucer, toți cei care au făcut călătoria până la Santiago de Compostela au trăit revelații care ne inspiră și azi.
 
Pentru faimoasa actriță și activistă Shirley MacLaine, odiseea pe Camino a început cu niște scrisori anonime și a continuat cu întâlniri pilduitoare și istovitoarea călătorie pe jos. Însă și mai uluitor a fost traseul ei spiritual...
 
Înzestrată cu inteligență, curiozitate, căldură și o deschidere profundă către oameni și locuri, Shirley MacLaine ne împărtășește în stilul ei inimitabil viziunile și revelațiile eliberatoare de care a avut parte pe Camino, majoritatea legate de scopul Universului, secretele străvechilor civilizații ale Atlantidei și Lemuriei, geneza rasei umane, esența sexualității și adevărata cale către conștiența superioară.  Cu o perspectivă bogată, cu smerenia și grația specifice ei, Shirley MacLaine ne conduce cu blândețe într-o aventură sacră spre transcendentul inexprimabil.
Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 9786066393973
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCamino. O călătorie a spiritului
Rating-ul tău