Campioni la scrierea corecta. Clasele III-IV

în stoc
SKU
a265189
25.00 LEI
Pe scurt
Campioni la scrierea corecta. Exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie pentru clasele III-IV Campioni la scrierea corecta clasele III-IV - exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie este o lucrare conceputa sub forma unui caiet care se adreseaza elevilor din clasele primare III-IV ce vor sa-si fixeze cunostintele dobandite la clasa.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-473-981-3
Număr de pagini 120
Formatul cărţii 20 X 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCampioni la scrierea corecta. Clasele III-IV
Rating-ul tău

Campioni la scrierea corecta. Exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie pentru clasele III-IV

Campioni la scrierea corecta clasele III-IV - exercitii de vocabular, ortografie si punctuatie este o lucrare conceputa sub forma unui caiet care se adreseaza elevilor din clasele primare III-IV ce vor sa-si fixeze cunostintele dobandite la clasa.

Caietul este structurat in: vocabular (despartirea in silabe, sensurile cuvintelor, familia de cuvinte, omonime, sinonime, antonime), semne de punctuatie, scrierea cu litera dubla, scrierea cu i, ii, iii, ortograme si teste finale pentru fiecare clasa. Exercitiile propuse sunt variate si ingenios realizate de autori pentru a-i atrage pe cei mici. Fiecare capitol este insotit de fise de recapitulare si de evaluare.