Campionul Porc

în stoc
SKU
a216554
Preț special 31.82 LEI Preț standard 42.42 LEI
Pe scurt

Aaron Blabey s-a născut pe 1 ianuarie 1974 în orașul Bendigo din Australia. A fost actor, dar din 2006 a început să creeze cărți pentru copii. Este autorul câtorva serii devenite celebre: Pig the Pug (Mopsul Porc – o serie de albume ilustrate despre un cățel prostuț și îngrozitor de egoist), The Bad Guys (bestseller #1 New York Times – o serie de romane grafice pentru copii despre o bandă de animale ciudate care încearcă să-și schimbe reputația proastă; cartea stă la baza unui film de animație care va apărea în 2021),  Thelma the Unicorn (o serie de albume ilustrate despre un ponei care se credea unicorn).

Cărțile lui Aaron Blabey s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Într-un interviu pentru Scholastic, Aaron mărturisește că personajele din cărțile lui sunt inspirate de oameni pe care i-a cunoscut. De pildă, Mopsul Porc e o combinație de trei – un fost coleg de serviciu, un celebru actor de televiziune și un cățel pe cre îl avea în copilărie.

Aaron a scris 29 de cărți în zece ani. Spune despre sine că „e obosit, dar foarte fericit”.

Mopsul Porc face orice ca să câștige. Și la alergare, și la tenis, și la șah. Trișează, asta-i clar, iar prietenul lui, Trevor, trebuie mereu să cedeze. Dar într-o zi Porc vrea să câștige concursul de mâncat. Și cred că bănuiți ce se întâmplă. Trevor îl scoate din încurcătură, dar nu cumva să credeți că Porc îi va fi recunoscător...

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Vlad si cartea cu genius
ISBN 9786067886757
Traducător Florin Bican
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 25 x 26 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCampionul Porc
Rating-ul tău