Când în joc este dragostea

în stoc
SKU
a267386
Preț special 39.68 LEI Preț standard 52.90 LEI
Pe scurt
E posibil ca doi oameni să fie aceeași echipă, și totuși în tabere opuse? A durat ani buni ca Adalyn Reyes să-și perfecționeze rutina de zi cu zi: se trezește în zori, conduce până la birourile echipei de fotbal Miami Flames, se străduiește să facă o treabă bună, se întoarce acasă și a doua zi o ia de la capăt. Dar rutina ei este dată peste cap când o înregistrare devine virală pe internet: Adalyn, într-o altercație cu mascota echipei. În loc să o concedieze, proprietarul echipei — care se întâmplă să fie chiar tatăl lui Adalyn — o trimite departe, într-un orășel oarecare din Carolina de Nord. Sarcina ei este să pună pe drumul cel bun echipă de fotbal a orașului, care se află în dificultate. Planurile ei se duc pe apa sâmbetei atunci când descoperă că jucătoarele poartă tutu-uri la antrenamente (deloc practic), au capre drept animale de companie (se lasă cu mizerie) și sunt îngrozite de Adalyn (absolut neproductiv). A, și încă un lucru: membrii echipei au nouă ani.
Mai multe informații
EdituraEpica
ISBN 9786069713655
Traducător Madalina Mangalagiu
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCând în joc este dragostea
Rating-ul tău

E posibil ca doi oameni să fie aceeași echipă, și totuși în tabere opuse?

A durat ani buni ca Adalyn Reyes să-și perfecționeze rutina de zi cu zi: se trezește în zori, conduce până la birourile echipei de fotbal Miami Flames, se străduiește să facă o treabă bună, se întoarce acasă și a doua zi o ia de la capăt.

Dar rutina ei este dată peste cap când o înregistrare devine virală pe internet: Adalyn, într-o altercație cu mascota echipei. În loc să o concedieze, proprietarul echipei — care se întâmplă să fie chiar tatăl lui Adalyn — o trimite departe, într-un orășel oarecare din Carolina de Nord. Sarcina ei este să pună pe drumul cel bun echipă de fotbal a orașului, care se află în dificultate. Planurile ei se duc pe apa sâmbetei atunci când descoperă că jucătoarele poartă tutu-uri la antrenamente (deloc practic), au capre drept animale de companie (se lasă cu mizerie) și sunt îngrozite de Adalyn (absolut neproductiv). A, și încă un lucru: membrii echipei au nouă ani.