Cand viata bate filmul

în stoc
SKU
a265487
59.99 LEI
Pe scurt
Sunt mai multe feluri de a scrie o poveste de dragoste. Nora Hamilton cunoaste formula iubirii mai bine decat oricine. Asta este meseria ei, ca autoare de scenarii pentru un canal de filme romantice. Dar cand sotul ei pleaca de acasa, parasindu-i pe ea si pe cei doi copii, Nora transforma esecul casniciei sale in bani, scriind cel mai bun scenariu al ei, Casa de ceai. Nimeni nu este mai surprins decat ea atunci cand scenariul este cumparat pentru marele ecran, iar casa ei veche de o suta de ani este aleasa ca loc de filmare. Si cum cel mai sexy barbat din lume, Leo Vance, este distribuit in rolul indolentului sau sot, viata Norei nu va mai fi niciodata aceeasi.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Blue Moon
ISBN 978-630-319-409-7
Traducător Laura Runcanu
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 15 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCand viata bate filmul
Rating-ul tău
Sunt mai multe feluri de a scrie o poveste de dragoste.
 
Nora Hamilton cunoaste formula iubirii mai bine decat oricine. Asta este meseria ei, ca autoare de scenarii pentru un canal de filme romantice. Dar cand sotul ei pleaca de acasa, parasindu-i pe ea si pe cei doi copii, Nora transforma esecul casniciei sale in bani, scriind cel mai bun scenariu al ei, Casa de ceai. Nimeni nu este mai surprins decat ea atunci cand scenariul este cumparat pentru marele ecran, iar casa ei veche de o suta de ani este aleasa ca loc de filmare. Si cum cel mai sexy barbat din lume, Leo Vance, este distribuit in rolul indolentului sau sot, viata Norei nu va mai fi niciodata aceeasi.
 
In dimineata de dupa incheierea filmarilor si plecarea echipei, Nora il gaseste pe Leo pe veranda ei cu o sticla de tequila pe jumatate golita si cu o propunere: sa-i dea o mie de dolari pe zi ca sa locuiasca o saptamana in casa de ceai. Nu numai ca cei sapte mii de dolari ar ajuta-o enorm pe Nora, dar el pare sa aiba cu adevarat nevoie de acest refugiu.
 
Plina de caldura, de spirit si intelepciune, Cand viata bate filmul este cel mai convingator gen de poveste de dragoste, genul real, in care iubirea este complicata de munca, de copii si de bagajul emotional care s-a adunat. Pentru Nora si Leo, acest fel de dragoste este mai cuprinzator decat se poate exprima pe marele ecran.
 
O carte inteligenta, proaspata si romantica, plina de umor si caldura. N-am putut sa o las din mana. - Beth O'Leary