Cântecul relevanței. Un nou manifest pentru echipe

în stoc
SKU
a266545
49.00 LEI
Pe scurt
CÂNTECUL RELEVANȚEI este o reflecție incitantă asupra muncii: de ce este așa cum este, de ce și-a pierdut din valoare și ce anume putem face toți – mai ales liderii – pentru a o îmbunătăți. Instabilitatea economică și trendul crescător al muncii de acasă ne-au făcut să fim deconectați și neimplicați. Managerii alarmați răspund cu ordine dure, care se propagă de sus în jos pe scara ierarhică, concedieri, monitorizarea angajaților și ședințe obligatorii. Angajații răspund prin a nu mai fi implicați, prin a face minimumul necesar și prin a-și da demisia în cele din urmă. Dar lucrurile nu trebuie să decurgă astfel.
Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 9786067225884
Traducător Roxana Măciucă
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 14 x 20,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCântecul relevanței. Un nou manifest pentru echipe
Rating-ul tău

CÂNTECUL RELEVANȚEI este o reflecție incitantă asupra muncii: de ce este așa cum este, de ce și-a pierdut din valoare și ce anume putem face toți – mai ales liderii – pentru a o îmbunătăți. Instabilitatea economică și trendul crescător al muncii de acasă ne-au făcut să fim deconectați și neimplicați. Managerii alarmați răspund cu ordine dure, care se propagă de sus în jos pe scara ierarhică, concedieri, monitorizarea angajaților și ședințe obligatorii. Angajații răspund prin a nu mai fi implicați, prin a face minimumul necesar și prin a-și da demisia în cele din urmă. Dar lucrurile nu trebuie să decurgă astfel.

Prin cele 144 de recomandări din această carte, Seth Godin pune accentul fix pe ceea ce ne preocupă pe toți; el ne arată care este, de fapt, originea acestor tendințe și ne provoacă să îmbunătățim lucrurile într-un mod care să producă un impact. Alegerea este simplă. Putem să acceptăm vechile practici ale capitalismului industrial, să continuăm să tratăm oamenii ca și cum pot fi mereu înlocuiți și să ne îmbarcăm într-o cursă către abis alimentată de dezvoltarea inteligenței artificiale. Sau ne putem uni pentru a crea o organizație relevantă, care încurajează pe oricine să ofere cele mai bune rezultate ale muncii sale, indiferent ce poziție ocupă.

Aceasta este o carte pe care trebuie să o discuți împreună cu șefii și colegii tăi și să pui în practică cele discutate. Indiferent ce poziție ocupi, ai puterea de a schimba lucrurile. Pentru că, așa cum spune Godin, „Oamenii nu sunt o resursă. Sunt esența”.