Capcana sfaturilor

în stoc
SKU
a227679
45.00 LEI
Pe scurt

Michael Bungay Stanier (MBS) are darul de a transforma ideile mari și complexe în cunoștințe practice și accesibile oamenilor obișnuiți, ajutându-i să devină forțe ale binelui.
Cărțile lui s-au vândut în peste un milion de copii, iar Coaching zi de zi a ajuns în topul listei de bestselleruri Wall Street Journal. Autorul a apărut pe blogurile și pe paginile de rețele sociale ale unor lideri de opinie ca Seth Godin, Tim Ferriss și Brené Brown și a apărut la ABC, BBC, CBC, pe Ted.com și în nenumărate podcasturi, precum și în publicații notabile, precum Harvard Business ReviewForbesInc. sau Fast Company.

Este fondatorul Box of Crayons, o companie de învățare și dezvoltare care ajută organizațiile să treacă de la acțiune bazată pe sfaturi la transformare determinată de curiozitate. Echipa lui a instruit peste o jumătate de milion de oameni, pentru clienți ca Microsoft, Salesforce, TELUS și Gucci.

Înainte să fondeze Box of Crayons, realizările sale includeau publicarea unui articol academic despre James Joyce și a unei nuvele în stil Harlequin, un rol minor în inventarea crustei umplute de la Pizza Hut, realizarea „unuia dintre cele mai rele whisky-uri single malt din  istorie” și 20 de minute petrecute scriind ceea ce a rămas viziunea globală a companiei GlaxoSmithKline mai bine de 20 de ani.

Fost bursier Rhodes, MBS este un australian care locuiește acum în Toronto, Canada.
Te poți alătura altor persoane hotărâte să devină o forță de schimbare la MBS.works

Bună! Sunt Michael, autorul. S-ar putea să-mi știi cartea anterioară, Coaching zi de zi. A fost un bestseller neașteptat: peste 700 000 de copii vândute până acum, peste 1 000 de recenzii de 5 stele pe Amazon (preferata mea e asta: „M-am chinuit să citesc multe cărți care și-ar dori să fie ca aceasta”), bestseller Wall Street Journal, folosită de oameni și organizații din toată lumea.

Acestea fiind spuse, m-am stresat mult cu următoarea carte. Câtă presiune! Câtă anticipație! Dar iat-o: cred că o să-ți placă. Dacă Coaching zi de zi spune „iată șapte întrebări esențiale ca să semeni mai bine cu un coach”, Capcana sfaturilor te învață cum să-ți schimbi comportamentul ca să rămâi curios puțin mai mult. Aparent ar trebui să fie ușor, dar nu este. Trebuie să-ți îmblânzești Monstrul Sfaturilor, acea parte a ta care sare să ofere idei, opinii, sugestii și sfaturi. Și tocmai acest lucru stă la baza acestei cărți. Însă există și strategii specifice de coaching, care îți arată exact cum să te concentrezi pe ceea ce contează mai mult. Există instrumente care să-ți facă irezistibile conversațiile, sesiunile de coaching și alte interacțiuni. Există chiar și resurse dincolo de carte în sine, precum un program gratuit de leadership pe un an, cu 52 de gânditori interesanți, diverși și provocatori.

În 2019, am fost numit cel mai bun lider de opinie din domeniul coachingului și am fost inclus pe lista scurtă pentru premiul de coaching acordat de Thinkers50, „Premiile Oscar ale managementului”. Lucrările mele au apărut în reviste ca HBRFast CompanyForbes și Inc., iar compania mea, Box of Crayons, a instruit peste 100 000 de persoane în ce privește instrumentele și mentalitatea necesare pentru acest comportament esențial de leadership: să semeni mai mult cu un coach. Vei avea parte de toate aceste idei și experiențe citind Capcana sfaturilor. Sunt sigur că ți se va părea o bună investiție de timp și de bani. (Apropo, îți mulțumesc în avans pentru că ai cumpărat-o. Mă bucur să știu că volumul meu a ieșit în lume.)

Michael Bungay Stanier a făcut pentru curiozitate ceea ce Brené Brown a făcut pentru vulnerabilitate. Capcana sfaturilor este scrisă superb, o lectură rapidă și plăcută, dar cel mai important este că te va transforma într-un lider mult mai influent. — Dr. Thomas A. Kolditz, general de brigadă în rezervă în Armata SUA, directorul Institutului Doerr de la Universitatea Rice

Michael Bungay Stanier a fost numit cel mai bun lider de opinie din lume în domeniul coachingului. Această carte e unul dintre motivele pentru care este un campion al schimbării (pentru oameni, echipe și organizații) de la sfaturi la curiozitate. — Marshall Goldsmith, singurul dublu deținător al primei poziții în topul Thinkers50 în domeniul leadershipului

Această carte spune adevărul: când cei mai buni lideri fac mai puțin, obțin mai mult de la ceilalți. Însă poate fi dureros de greu să înveți să faci mai puțin. Din fericire, Michael Bungay Stanier abordează provocarea cu claritatea și spiritul ascuțit care îi sunt caracteristice, făcând schimbările grele să devină mult mai ușoare. — Liz Wiseman, autoarea Multipliers și Rookie Smarts

Majoritatea liderilor vor să fie niște buni coachi, dar aceasta nu este o abilitate naturală. Capcana sfaturilor ajunge până în miezul coachingului: să fii modest și să rămâi curios. Cartea se citește ușor și rapid, se bazează pe știință și oferă instrumente practice pentru a-i ajuta pe lideri să-și îmblânzească Monstrul Sfaturilor și să învețe să ofere coaching. — Dig Howitt, CEO și președinte Cochlear

Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 9786067224603
Traducător Raluca Chifu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCapcana sfaturilor
Rating-ul tău