Carcassonne - Editia de iarna

în stoc
SKU
a251430
149.90 LEI
Pe scurt
Este ediția de iarnă a jocului de bază, însă cartonașele de teren, drumuri sau clădiri sunt acoperite cu zăpadă! Carcassonne este un joc de construcție în care jucătorii trag și plasează un cartonaș care face parte dintr-un peisaj medieval din sudul Franței. Cartonașul poate fi parte dintr-un oraș, un drum, o mănăstire, o pășune sau o combinație dintre acestea și trebuie să fie plasată lângă cartonașele care au fost jucate deja, în așa fel încât să fie o conexiune între diversele orașe, drumuri etc. După ce s-a plasat un cartonaș de joc, jucătorul poate decide dacă va plasa figurina în una dintre zonele: în oraș ca un cavaler, pe drum ca un tâlhar, în mănăstire ca un călugăr sau pe pășune ca un fermier.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 5
Varsta +7 ani
Autorul Jocului Klaus Jurgen Wrede
Durata Jocului 35 de min
Tipul de Joc Joc de societate
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCarcassonne - Editia de iarna
Rating-ul tău

Este ediția de iarnă a jocului de bază, însă cartonașele de teren, drumuri sau clădiri sunt acoperite cu zăpadă!

Carcassonne este un joc de construcție în care jucătorii trag și plasează un cartonaș care face parte dintr-un peisaj medieval din sudul Franței. Cartonașul poate fi parte dintr-un oraș, un drum, o mănăstire, o pășune sau o combinație dintre acestea și trebuie să fie plasată lângă cartonașele care au fost jucate deja, în așa fel încât să fie o conexiune între diversele orașe, drumuri etc. După ce s-a plasat un cartonaș de joc, jucătorul poate decide dacă va plasa figurina în una dintre zonele: în oraș ca un cavaler, pe drum ca un tâlhar, în mănăstire ca un călugăr sau pe pășune ca un fermier.

Când zonele sunt complete, atunci figurina va aduce puncte jucătorului de care aparține. Include și două mini-extensii: Răul și Abatele!