Cardline: Dinozauri

în stoc
SKU
a267325
70.50 LEI
Pe scurt
Cardline Dinozauri este un joc de carti, in care ambele fete ale fiecarei carti infatiseaza un dinozaur, numele si locul sau geografic, in timp ce lungimea medie si greutatea sunt imprimate doar pe o singura fata a cartilor. Pentru fiecare joc, jucatorii decid inainte de a juca daca compara lungimile sau greutatea dinozaurilor.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 8
Varsta +7 ani
Componente 110 de carti, regulament in limba romana
Tipul de Joc Joc de societate
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCardline: Dinozauri
Rating-ul tău

Cardline Dinozauri este un joc de carti, in care ambele fete ale fiecarei carti infatiseaza un dinozaur, numele si locul sau geografic, in timp ce lungimea medie si greutatea sunt imprimate doar pe o singura fata a cartilor.

Pentru fiecare joc, jucatorii decid inainte de a juca daca compara lungimile sau greutatea dinozaurilor.

  • La inceputul jocului, fiecare jucator plaseaza pe masa in fata lui un numar de carti cu dinozauri cu caracteristicile ascunse.
  • O carte este plasata pe centrul mesei cu caracteristicile sale dezvaluite.
  • Jucatorii pun apoi, pe rand, o carte din mana lor intr-un rand pe masa; un jucator poate plasa o carte intre oricare alte doua carti.
  • Dupa plasarea cartii, jucatorul dezvaluie caracteristicile de pe ea.
  • Daca a fost plasata corect – adica cu caracteristica particulara in ordine numerica in comparatie cu toate celelalte carti de pe masa – cartea ramane pe loc; in caz contrar, cartea este scoasa din joc si jucatorul trage o alta carte din pachet si o adauga la mana lor.
Primul jucator care scapa de toate cartile plasandu-le corect castiga. Daca mai multi jucatori ies in aceeasi runda, atunci toti ceilalti sunt eliminați din joc si fiecare dintre acesti jucatori primeste inca o carte pentru o alta runda de joc. Daca doar un jucator nu are carti dupa o runda bonus, acesta castiga; in caz contrar, jocul continua pana cand un singur jucator iese.
 
Distractie pentru toata familia: Pe cat de educativ, pe atat de distractiv, Cardline Dinozauri este grozav pentru familiile cu jucatori tineri. Deoarece jucatorii selecteaza modul in care organizeaza animalele - greutate, dimensiune sau durata de viata, jocul are o rejucabilitate excelenta.