Carnea. Un atlas

în stoc
SKU
a204994
25.00 LEI
Pe scurt

Până în secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atât pentru fermier, cât și pentru dezvoltarea orașelor și creșterea opțiunilor alimentare. Însă eficiența nutritivă a agriculturii animale este deja mult mai mică decât costurile sociale, de sănătate și de mediu pe care le generează. Mai mult, condițiile mediului agricol prezintă serioase probleme etice privind bunăstarea animalelor. Acest atlas explorează toate aceste probleme și pune în discuție soluțiile disponibile atât la nivel individual, cât și structural, pentru a face pasul către o viață mai etică, mai bogată, mai sănătoasă, cât și spre o planetă mai curată.


Un proiect al Institutului HEINRICH BOLL, Berlin



Hârtie: Cocoon Offset reciclată 100%

Până în secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atât pentru fermier, cât și pentru dezvoltarea orașelor și creșterea opțiunilor alimentare. Însă eficiența nutritivă a agriculturii animale este deja mult mai mică decât costurile sociale, de sănătate și de mediu pe care le generează. Mai mult, condițiile mediului agricol prezintă serioase probleme etice privind bunăstarea animalelor. Acest atlas explorează toate aceste probleme și pune în discuție soluțiile disponibile atât la nivel individual, cât și structural, pentru a face pasul către o viață mai etică, mai bogată, mai sănătoasă, cât și spre o planetă mai curată.


Un proiect al Institutului HEINRICH BOLL, Berlin



Hârtie: Cocoon Offset reciclată 100%

Mai multe informații
EdituraSeneca Lucius Annaeus
ISBN 9786068847337
Număr de pagini 64
Tip copertă Paperback
Data apariției 2019
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCarnea. Un atlas
Rating-ul tău