Cartea alinării

în stoc
SKU
a225421
59.99 LEI
Pe scurt

Matt Haig este autorul mai multor volume de succes, precum Umanii (Nemira, 2016), Cum să oprești timpul (Nemira, 2018), Câteva motive să iubești viața (Nemira, 2018), Gânduri de pe o planetă nervoasă (Nemira, 2019) și Biblioteca de la Miezul Nopții (Nemira, 2020).

Ca autor de cărți pentru copii și adolescenți, a câștigat Blue Peter Book Award, Smarties Book Prize și a fost de trei ori pe lista scurtă pentru Medalia Carnegie.

În România au mai apărut, la Editura Nemi, volumele pentru copii Un băiat numit Crăciun (2016), Fetița care a salvat Crăciunul (2017), Eu și Moș Crăciun (2018) și Evie și animalele (2021).

Cărțile lui au fost traduse în peste 40 de limbi.

„Matt Haig privește condiția umană cu empatie și folosește o întreagă paletă de lumini și umbre ca să-și construiască poveștile uluitoare.“
Neil Gaiman

Gânduri despre speranță, supraviețuire și miracolele vieții de zi cu zi.

În întuneric, chiar și cele mai mici raze de speranță ne pot conduce acasă. Iată o carte despre lucrurile care ne pot aduce mai aproape de noi înșine și despre frumusețea răpitoare a unei vieți obișnuite.

 

„Matt Haig folosește cuvintele ca pe un desfăcător de conserve. Noi suntem conserva.“
Jeanette Winterson


„Eu pur și simplu iubesc cărțile acestui om.“
Jodi Picoult

 

O carte pentru oricine caută speranță, calea spre o viață mai bună sau doar un dram de încurajare.

Cartea alinării e pluta de salvare a lui Matt Haig: o colecție de note, liste, povești scrise de-a lungul anilor, cu scopul de a-i reaminti sinelui din viitor că lucrurile nu sunt mereu așa cum par. Surse literare sau filozofice din întreaga lume, istorie, știință, multe experiențe personale sau povești inspiraționale – toate amestecate cu căldura și calmul scriitorului care ne reamintește mereu că e bine să încetinim și să apreciem frumusețea și hazardul existenței noastre.

Iată cartea de care să te apuci atunci când ai nevoie de înțelepciunea unui prieten, de alinarea unei îmbrățișări sau de reamintirea faptului că speranța izvorăște din locurile cele mai neobișnuite.

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Orion
ISBN 9786064311924
Traducător Alexandra Florescu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 14 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea alinării
Rating-ul tău