Cartea cu Apolodor (audiobook)

Epuizat din stoc
SKU
C215671
21.00 LEI
Pe scurt
Numar special de poezie.
Grafica: Alexandru Ciubotariu.

„...La circ, in Targul Mosilor, / Pe gheata unui racitor, / Traia voios si zambitor / Un pinguin din Labrador. / Cum se numea? Apolodor. / Si ce facea? Canta la cor”.


Extraordinarele aventuri in versuri ale pinguinului Apolodor, scrise de un nume-cheie al poeziei secolului 20 si o figura-cult a suprarealismului, Gellu Naum, au aparut pentru prima oara in 1959, cu ilustratii de Jules Perahim. De-a lungul timpului, Cartea cu Apolodor s-a bucurat de mai multe reeeditari si noi ilustratii, devenind un titlu emblematic pentru literatura autohtona pentru copii. Apolodor a parcurs generatii care s-au succedat in timp, a fost transformat in spectacol si adaptat muzical, a fost citit, recitat, desenat.


Aceasta editie aparuta in Colectia de CD-uri „Noapte buna, copii!”, intr-un numar special de poezie, va propune „O saptamana de poezie cu Gellu Naum”: Cartea cu Apolodor, in lectura actritei Alexandrina Halic, o voce consacrata a teatrului radiofonic pentru copii si o prezenta importanta pe scenele de teatru dedicate celor mai tineri spectatori.


O SAPTAMANA DE POEZIE CU GELLU NAUM


Cartea cu Apolodor in lectura Alexandrinei Halic

Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraCasa Radio
Colecție Noapte buna, copii!
Durată (minute) 50:35:00
ISBN 5948375002654
Voce audiobook Alexandrina Halic
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea cu Apolodor (audiobook)
Rating-ul tău