Cartea emotiilor mele. Frica

în stoc
SKU
a270635
29.00 LEI
Pe scurt
Cartea abordează tema fricii și îi învață pe copiii de la 3 ani cum să exploreze cauzele acestei emoții și să găsească modalități de a-i face față într-un mod sănătos și constructiv.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Cartea emotiilor mele
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-866-6
Număr de pagini 24
Formatul cărţii 17 x 19 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea emotiilor mele. Frica
Rating-ul tău

Cartea abordează tema fricii și îi învață pe copiii de la 3 ani cum să exploreze cauzele acestei emoții și să găsească modalități de a-i face față într-un mod sănătos și constructiv.

Acest titlu face parte dintr-o serie de cărți care explorează diferite emoții și le oferă copiilor modalități de a le înțelege și gestiona. Textul simplu și ilustrațiile colorate fac ca această lucrare să fie accesibilă și atractivă pentru copii.

Stéphanie Couturier este atât psihomotriciană, cât și sofrolog, specializată în dezvoltarea sferei emoționale a copiilor. Munca sa este concentrată pe ajutorarea copiilor și adulților în gestionarea emoțiilor, consolidarea încrederii în sine, promovarea liniștii pe timp de noapte și calmarea problemelor de inimă.

În calitate de psihomotriciană, Couturier poate utiliza tehnici și exerciții corporale pentru a-i ajuta pe pacienți să înțeleagă și să regleze emoțiile lor. Psihomotricitatea ajută la crearea unei conexiuni între corp și minte, ajutând la menținerea astfel un echilibru emoțional.

În calitate de sofrolog, ea poate ghida pacienții prin exerciții și tehnici de respirație, relaxare și vizualizare pentru a-i ajuta să gestioneze stresul, anxietatea, tensiunea și să-și îmbunătățească starea emoțională și mentală. Munca sa este valoroasă pentru cei care își doresc să dezvolte o înțelegere și control mai bun al emoțiilor lor.