Cartea noptii

în stoc
SKU
a250427
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
În această lume, chiar și umbra îți poate fi furată! Charlie Hall a fost o mică infractoare din ziua în care s-a născut. Este fără egal când vine vorba de spart un lacăt, furat o carte rară și luat o decizie proastă. Și-a petrecut jumătate din viață lucrând pentru Tenebroși, magicieni capabili să-și manipuleze umbrele pentru a privi în camere ferecate, pentru a sugruma oameni în propriul lor pat sau chiar mai rău. În lupta lor constantă pentru supremație, Tenebroșii au nevoie de un hoț priceput pentru a fura secretele rivalilor.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-011-9
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea noptii
Rating-ul tău

În această lume, chiar și umbra îți poate fi furată!

Charlie Hall a fost o mică infractoare din ziua în care s-a născut. Este fără egal când vine vorba de spart un lacăt, furat o carte rară și luat o decizie proastă.

Și-a petrecut jumătate din viață lucrând pentru Tenebroși, magicieni capabili să-și manipuleze umbrele pentru a privi în camere ferecate, pentru a sugruma oameni în propriul lor pat sau chiar mai rău. În lupta lor constantă pentru supremație, Tenebroșii au nevoie de un hoț priceput pentru a fura secretele rivalilor.

Deși Charlie s-a retras și se străduiește să lase în urmă greșelile trecutului, nu e atât de ușor când lucrează ca barmaniță într-un bar rău famat. Nu o ajută nici faptul că sora ei, Posey, ar face orice să învețe magia umbrelor, iar iubitul ei, Vince, care a rămas fără umbră și posibil fără suflet, îi ascunde lucruri.

Atunci când o figură teribilă din trecutul ei revine, viața lui Charlie este aruncată în haos, într-un vârtej de crime și secrete. Pentru a supraviețui, ea trebuie să înfrunte sosii, miliardari capricioși, hoți ai umbrelor și chiar cele mai dragi persoane din viața ei, toți disperați să controleze magia umbrelor.