Cartea oglinzilor

în stoc
SKU
a269092
39.00 LEI
Pe scurt
Cartea oglinzilor. Coperta film. Editie de buzunar In Germania, la doar o zi de la aparitia in librarii, thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici s-a vandut in 20 000 de exemplare. De asemenea, romanul a fost bestseller in Olanda si Italia si a ajuns la performanta de a fi tradus in peste 39 de limbi. Acum, acesta carte reuseste o noua reusita de exceptie, devenind prima ecranizare de la Hollywood a unui autor roman, in filmul Fantomele trecutului (lansare pe 22 martie 2024).
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 978-606-006-927-0
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea oglinzilor
Rating-ul tău

Cartea oglinzilor. Coperta film. Editie de buzunar

In Germania, la doar o zi de la aparitia in librarii, thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici s-a vandut in 20 000 de exemplare. De asemenea, romanul a fost bestseller in Olanda si Italia si a ajuns la performanta de a fi tradus in peste 39 de limbi. Acum, acesta carte reuseste o noua reusita de exceptie, devenind prima ecranizare de la Hollywood a unui autor roman, in filmul Fantomele trecutului (lansare pe 22 martie 2024).

In Cartea Oglinzilor, ne este prezentata istoria lui Peter Katz, un agent literar cu cinci ani de cariera, in care evalueaza sute de manuscrise. Insa, niciunul dintre nu este atat de interesant precum fragmentul trimis de misteriosul Richard Flynn, un student de la Princeton. Richard ofera atat de multe detalii despre uciderea profesorului Joseph Wider, incat Katz este in dilema: oare autorul manuscrisului este criminalul sau doar poseda informatii care pot duce la elucidarea cazului? O poveste cu adevarat incitanta.