Cartea recordurilor din lumea animalelor

în stoc
SKU
a257146
85.00 LEI
Pe scurt
Cele mai incredibile animale de pe pământ, cele mai incredibile recorduri: o carte fascinantă nu doar pentru cei mici, cât şi pentru toată familia. Educaţie şi divertisment în aceleaşi pagini, creaţie a două surori pasionate dintotdeauna de natură, una dintre ele biolog, cealaltă ilustratoare. Cele mai incredibile animale de pe pământ, cele mai incredibile recorduri: o carte fascinantă nu doar pentru cei mici, cât şi pentru toată familia. Educaţie şi divertisment în aceleaşi pagini, creaţie a două surori pasionate dintotdeauna de natură, una dintre ele biolog, cealaltă ilustratoare. Știaţi că un prăpădit de vierme subţirel poate creşte mai lung decât o balenă albastră? Sau că unii peşti comunică între ei prin pârţuri? În această carte a recordurilor veţi întâlni campioni mondiali la cele mai diferite categorii: cine sare cel mai sus, cine vede cel mai bine pe întuneric, ce animal transpiră mai abundent. Cartea conţine informaţii suplimentare dintre cele mai interesante despre animalele menţionate, de exemplu despre un peşte care prezice vremea fără greş sau despre o broscuţă care miroase a unt de arahide.
Mai multe informații
EdituraUnivers
ISBN 9789733414568
Traducător Iulia Dromereschi
Număr de pagini 88
Formatul cărţii 25 x 34 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCartea recordurilor din lumea animalelor
Rating-ul tău

Cele mai incredibile animale de pe pământ, cele mai incredibile recorduri: o carte fascinantă nu doar pentru cei mici, cât şi pentru toată familia. Educaţie şi divertisment în aceleaşi pagini, creaţie a două surori pasionate dintotdeauna de natură, una dintre ele biolog, cealaltă ilustratoare.

Știaţi că un prăpădit de vierme subţirel poate creşte mai lung decât o balenă albastră? Sau că unii peşti comunică între ei prin pârţuri? În această carte a recordurilor veţi întâlni campioni mondiali la cele mai diferite categorii: cine sare cel mai sus, cine vede cel mai bine pe întuneric, ce animal transpiră mai abundent. Cartea conţine informaţii suplimentare dintre cele mai interesante despre animalele menţionate, de exemplu despre un peşte care prezice vremea fără greş sau despre o broscuţă care miroase a unt de arahide.