Casa de piatra

în stoc
SKU
a267996
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva însângerat! Emily a visat mereu la o nuntă ca în povești – cu un castel idilic pe fundal și cele mai mici detalii puse la punct. În tot scenariul ei ideal, există doar trei lucruri pe care nu le poate controla: vremea, pe mama ei, Annika, și pe fratele ei mai mare, Erik. Chiar dacă vremea se dovedește a fi excelentă, tensiunile dintre invitații extravagantului eveniment par să atingă un punct critic.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-182-6
Traducător Sinziana Demian
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCasa de piatra
Rating-ul tău

Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva însângerat!

Emily a visat mereu la o nuntă ca în povești – cu un castel idilic pe fundal și cele mai mici detalii puse la punct. În tot scenariul ei ideal, există doar trei lucruri pe care nu le poate controla: vremea, pe mama ei, Annika, și pe fratele ei mai mare, Erik. Chiar dacă vremea se dovedește a fi excelentă, tensiunile dintre invitații extravagantului eveniment par să atingă un punct critic.

Cu opt ani în urmă, un teribil accident de mașină a legat definitiv destinele familiilor mirilor și, acum, în noaptea care ar fi trebuit să vindece rănile trecutului, o descoperire înfiorătoare din grădina castelului le dă tuturor planurile peste cap. Pe măsură ce secrete întunecate de familie sunt scoase la lumină, loialitățile sunt puse la încercare, minciunile sunt dezvăluite, iar gazdele se văd nevoite să rezolve două mistere într-o singură noapte.

În acest joc al intrigilor, construit de Malin Stehn, rămâne de văzut cine va prinde buchetul și cine va apuca răsăritul.

„Malin Stehn este o maestră a suspansului – iar Casă de piatră este un thriller cu adevărat savuros, pe care îl vei devora într-o singură noapte. Autoarea țese atât de bine fundalul povestirii, ritmul și oamenii încât rămâi hipnotizat de ce se va întâmpla mai departe.” -Skånska Dagbladet

„Cu același sentiment înfiorător și intensitatea apăsătoare că un lucru este foarte, foarte greșit din Un An Nou Fericit, Casă de piatră este un roman greu de pus jos.” - Barometern (SE)

„Autoarea Malin Stehn a scris încă o dată un roman cu suspans de primă clasă – Casă de piatră este la fel de bun ca Un An Nou Fericit. Aceasta este o carte pe care ar trebui să o citească oricine intră într-o nouă relație.” - Smålandsposten (SE)