Catelusa care isi dorea sa fie iepuras

în stoc
SKU
a255439
24.99 LEI
Pe scurt
Când un nou animal de companie sosește în familie. Peggy, cățelușa mops, nu-i deloc fericită! După ce prietena ei Chloe adoptă un pui de iepure, Peggy se simte exclusă. Cum ar putea ea să concureze cu micuța și drăgălașa Coco? Îngrijorată că nou-venita încearcă să-i ia locul, Peggy hotărăște să se poarte mai mult ca un iepure. Dar se apropie Paștele …deci ar face bine să treacă la treabă, țop-țop!
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Prima mea lectura
ISBN 978-606-338-436-3
Traducător Ana Dragomirescu
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCatelusa care isi dorea sa fie iepuras
Rating-ul tău

Când un nou animal de companie sosește în familie. Peggy, cățelușa mops, nu-i deloc fericită!

După ce prietena ei Chloe adoptă un pui de iepure, Peggy se simte exclusă. Cum ar putea ea să concureze cu micuța și drăgălașa Coco? Îngrijorată că nou-venita încearcă să-i ia locul, Peggy hotărăște să se poarte mai mult ca un iepure. Dar se apropie Paștele …deci ar face bine să treacă la treabă, țop-țop!

Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului.

Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.