Căutătorii Ținutului Sălbatic. Legenda Ținutului

în stoc
SKU
a268200
59.90 LEI
Pe scurt

Un roman fantasy despre importanța perseverenței, despre compasiune și puterea prieteniei.

Visul ei de a fi Căutătoare s-a împlinit, iar acum Bryn este nerăbdătoare să înfrunte prima provocare oficială, alături de bunul său prieten, Căutătorul Ari – să îi ajute pe cei din consiliu să protejeze creaturile magice din Ținut.

Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Aventura si mister
ISBN 9789731288857
Traducător Ștefan Mălaimare
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCăutătorii Ținutului Sălbatic. Legenda Ținutului
Rating-ul tău

Visul ei de a fi Căutătoare s-a împlinit, iar acum Bryn este nerăbdătoare să înfrunte prima provocare oficială, alături de bunul său prieten, Căutătorul Ari – să îi ajute pe cei din consiliu să protejeze creaturile magice din Ținut. Când Ținutul este amenințat de un străvechi pericol – o molimă care poate distruge tot ceea ce consiliul a făgăduit să protejeze –, Bryn jură că va face tot ce îi stă în putere să găsească un leac.

Însă, imediat ce Bryn încearcă să dea glas ideilor sale, simte că restul Căutătorilor, inclusiv Ari, se întorc împotriva ei. Fata este atunci nevoită să ia în propriile mâini soarta Ținutului devastat de molimă, asumându-și riscuri enorme. Iar când acestea îi pun viața în pericol nu numai ei, ci și Liljei, dragonului mult iubit de Ari, Bryn se vede nevoită să facă o alegere dificilă.

Va reuși Bryn să își salveze viața și să își scape prietenii și Ținutul de la o soartă de neîn­chipuit?

„Personaje care știu ce e compasiunea, mize bine definite și o structură socială deosebit de interesantă – toate oferă profunzime acestui captivant roman fantasy.” Publishers Weekly

„Este o bucurie să descoperi regatul magic imaginat de Ott și o mare încântare să urmărești relațiile care se țes între personajele principale; indiferent dacă vorbim despre legături de familie sau de prietenie, acestea sunt sincere și pline de căldură.” Booklist