Ce îmi trebuie când mi-e frica

în stoc
SKU
a265161
24.00 LEI
Pe scurt
Când se sperie, Luna plânge, țipă, își acoperă ochii, fuge sau stă nemișcată ca o statuie... Dar ea nu este o lașă, nici o prefăcută, ci doar încearcă să exprime ceea ce simte cu adevărat. Adesea, părinții nu știu ce să facă atunci când copiilor le este frică. Nu știu să-i acompanieze emoțional în acel moment complicat care rupe armonia familiei. Din acest motiv, Tania García, creatoarea metodei Real Education® și autoarea bestsellerului Cum să educi fără nervi, a scris această frumoasă carte care are un dublu obiectiv:
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-559-5
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 13 X 20 cm
Tip copertă Brosata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCe îmi trebuie când mi-e frica
Rating-ul tău

Când se sperie, Luna plânge, țipă, își acoperă ochii, fuge sau stă nemișcată ca o statuie... Dar ea nu este o lașă, nici o prefăcută, ci doar încearcă să exprime ceea ce simte cu adevărat.

Adesea, părinții nu știu ce să facă atunci când copiilor le este frică. Nu știu să-i acompanieze emoțional în acel moment complicat care rupe armonia familiei. Din acest motiv, Tania García, creatoarea metodei Real Education® și autoarea bestsellerului Cum să educi fără nervi, a scris această frumoasă carte care are un dublu obiectiv:

• îi ajută pe părinți să înțeleagă temerile copiilor și să știe cum să-i îndrume astfel încât micuții să învețe să se cunoască pe ei înșiși;

• îi ajută pe copii să recunoască frica, să înțeleagă că este o emoție naturală și să exprime ceea ce le trebuie emoțional atunci când o experimentează.

O carte ideală de citit în familie, pentru ca părinții și copiii să treacă împreună prin fricile lor!