Ce sa faci... cand iti iesi din fire

în stoc
SKU
a116326
39.00 LEI
Pe scurt

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor. Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii. Locuieste in Baltimore.

Stiai ca furia se aseamana cu un foc? Porneste de la o scanteie si aprinde in noi energie si determinare. Dar flacara poate, de asemenea, sa scape de sub control si sa provoace o multime de probleme. Daca esti dintre acei copii care-si ies din fire imediat, a caror furie creste prea mult, prea intens si prea repede, atunci aceasta carte e pentru tine.


Ce sa faci cand iti iesi din fire le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata problemele legate de furie. Exemplele interesante, ilustratiile vesele si instructiunile pas cu pas ii invata pe copii un set de metode de „a stinge furia", ce au drept scop sa-i linisteasca atunci cand sunt furiosi si sa-i ajute sa fie mai calmi si mai eficienti. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a se stradui sa faca o schimbare.

Mai multe informații
EdituraTrei
ISBN 978-606-719-293-3
Traducător Lavinia Braniste
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 215 x 280
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCe sa faci... cand iti iesi din fire
Rating-ul tău