Ce să faci când... Știrile te sperie

în stoc
SKU
a267135
Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
Pe scurt
Știrile înfricoșătoare sunt o parte inevitabilă a vieții. Din jurnalele TV, de la radioul din mașină, din presa online sau din discuțiile adulților, copiii sunt deseori bombardați cu informații despre violență, fenomene meteorologice, epidemii sau schimbarea climatică. În aceste situații, copiii s-ar putea să devină speriați și copleșiți. Ce să faci când știrile te sperie le oferă copiilor o modalitate de a pune evenimente înfricoșătoare în perspectivă, pentru a se liniști și a face față dificultăților vieții.
Mai multe informații
EdituraTrei
ISBN 9786064020659
Traducător Petru Aron Costeschi
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 21 x 28 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCe să faci când... Știrile te sperie
Rating-ul tău

Știrile înfricoșătoare sunt o parte inevitabilă a vieții. Din jurnalele TV, de la radioul din mașină, din presa online sau din discuțiile adulților, copiii sunt deseori bombardați cu informații despre violență, fenomene meteorologice, epidemii sau schimbarea climatică. În aceste situații, copiii s-ar putea să devină speriați și copleșiți.

Ce să faci când știrile te sperie le oferă copiilor o modalitate de a pune evenimente înfricoșătoare în perspectivă, pentru a se liniști și a face față dificultăților vieții.