Ce te ingrijoreaza?

în stoc
SKU
a249268
44,00 LEI
Pe scurt
Îngrijorarea este normală, toţi ne facem griji! Fie că s-a certat cu un prieten, fie că este bolnav, a văzut ceva şocant la televizor sau are un profesor nou, orice copil are nevoie de ajutor pentru a-şi înţelege emoţiile legate de îngrijorare. Cartea aceasta îi ajută pe copii să găsească mai uşor cuvintele care să descrie ce îi îngrijorează şi le oferă sugestii utile despre ce ar putea să facă în privinţa acestor griji ca să nu devină probleme prea mari. Cu ilustraţiile sale frumoase, în care apare mereu un căţel prietenos, cartea Ce te îngrijorează? te va ajuta să readuci zâmbetul pe faţa copilului tău.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-367-7
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCe te ingrijoreaza?
Rating-ul tău

Îngrijorarea este normală, toţi ne facem griji! Fie că s-a certat cu un prieten, fie că este bolnav, a văzut ceva şocant la televizor sau are un profesor nou, orice copil are nevoie de ajutor pentru a-şi înţelege emoţiile legate de îngrijorare. Cartea aceasta îi ajută pe copii să găsească mai uşor cuvintele care să descrie ce îi îngrijorează şi le oferă sugestii utile despre ce ar putea să facă în privinţa acestor griji ca să nu devină probleme prea mari.

Cu ilustraţiile sale frumoase, în care apare mereu un căţel prietenos, cartea Ce te îngrijorează? te va ajuta să readuci zâmbetul pe faţa copilului tău.