Cea mai cool gasca din lume. Haos in bucatarie

în stoc
SKU
a248967
30.00 LEI
Pe scurt
Faceti cunostinta cu Cea mai cool gasca din lume! Helena, cea imposibil de oprit! Frumosul, dar foarte prostutul Ivan. Supertocilarul Alfred. Si ultraplictisitoarea povestitoare, al carei nume nu-l putem rosti (ei i se pare ca are cel mai plictisitor nume din toata lumea). Acestei gasti ii dedic o serie intreaga. Iata al doilea volum!
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-415-5
Traducător Ivona Berceanu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 12.5 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCea mai cool gasca din lume. Haos in bucatarie
Rating-ul tău

Faceti cunostinta cu Cea mai cool gasca din lume! Helena, cea imposibil de oprit! Frumosul, dar foarte prostutul Ivan. Supertocilarul Alfred. Si ultraplictisitoarea povestitoare, al carei nume nu-l putem rosti (ei i se pare ca are cel mai plictisitor nume din toata lumea). Acestei gasti ii dedic o serie intreaga. Iata al doilea volum!

Cum a inceput povestea, de fapt? Hmmm... Ar trebui sa ma gandesc mai bine: Da! Acum stiu!
A inceput intr-o zi obisnuita de luni, in urma cu cateva saptamani. Totul s-a declansat cand Markus, un baiat din clasa noastra, si-a deschis cutia cu mancare si ne-a aratat ceva ABSOLUT special. Mai exact... sandviciul lui. Ce poate fi asa de special la un sandvici? o sa intrebati. Este insa important sa retineti ca aici nu vorbim despre sandviciul meu sau al vostru, ori al unei persoane obisnuite. Aici vorbim despre sandviciul lui Markus.
Acel sandvici, in acea banala luni de septembrie, a fost inceputul a ceea ce avea sa devina haosul in BUCATARIE al tuturor timpurilor.