Ceasul - Carti de joc educative

în stoc
SKU
C185978
14.90 LEI
Pe scurt

„Cei care se opun comunismului trebuie lichidati. Nu e suficient sa-i bagam in puscarii, pentru ca din puscarii mai pot sa iasa. Trebuie impuscati.“ (Sartre)

  • 6 cartonașe de învățare care-l ajută pe copil să învețe ora și principalele ei fracțiuni 
  • 22 de perechi de orare: ceas mecanic și ceas digital.

 

Jocul ajută la învățarea ceasului și a principalelor fracțiuni ale orei. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea copilului.

 

Prin urmare, la gradul 1 de dificultate se întind pe masă cărțile cu ceasuri mecanice, iar jucătorii trebuie să așeze cardurile cu ceasurile digitale peste orele corespunzătoare.

 

La gradul 2, fiecărui jucător îi revin câte cinci cărți. Celelalte cărți rămân pe masă. Scopul este ca jucătorul să obțină cât mai multe perechi, pe care le va așeza cu fața în jos. Cel care deschide jocul îi cere unui alt jucător o carte, care este obligat să i-o dea, dacă o are. Primul jucător continuă că îi ceară cărți până când celălalt jucător nu mai are și îi răspunde „Pescuiește!” (a se vedea și Cronos în regulament) Cel care a cerut trage o carte din mijloc, iar jocul se încheie când un jucător a terminat toate cărțile din mână.

 

Ultimul grad se numește „La timp”. Jucătorilor li se împart câte 5 cărți. Dintre cele rămase, se întoarce o carte cu fața în sus. jucătorii vor trebui să așeze crățiel cu cea mai apropiată oră de cea aflată pe masă.

Mai multe informații
Numar de Jucatori 1-6
Varsta 5+ ani
Durata Jocului 60 min.
height 0
EdituraGama
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCeasul - Carti de joc educative
Rating-ul tău