Cel mai bun roman al tuturor timpurilor

în stoc
SKU
a217106
40.01 LEI
Pe scurt

Daniel Bănulescu (n. 1960, București) este un romancier, poet și dramaturg român. A publicat romanele „Te pup în fund, Conducător Iubit!”, „Diavolul vânează inima ta” și „Cel mai bun roman al tuturor timpurilor”, care, împreună cu romanul
„N-ai vrea să te trimit în Paradis?”, alcătuiesc Clanul de Romane intitulat „Cea mai frumoasă poveste a lumii”. Pentru operele sale, a fost laureat al premiilor: Premiul European de Poezie, acordat de orașul Münster, Premiul Academiei Române pentru roman, Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru poezie, Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru dramaturgie. Douăsprezece dintre cărțile sale au fost traduse în alte limbi.

Este anul 1989. Spărgătorul de apartamente, Iarba Fiarelor, încearcă să-l asasineze pe Președintele României, Nicolae Ceaușescu, în Palatul său de la Snagov. Din acest motiv, între cele două tabere dușmane – cea care îl apără pe Ceaușescu și cea care îl atacă – izbucnește un conflict armat, cu asalturi și cu retrageri surprinzătoare.

E acesta cel mai puternic roman, publicat în România, în ultimii 30 de ani? Unii zic că da. Alții zic că nu. Convinge-te singur.

Marius Robaciu

Mai multe informații
EdituraParalela 45
Colecție Biblioteca romaneasca
ISBN 9789734732975
Număr de pagini 408
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCel mai bun roman al tuturor timpurilor
Rating-ul tău