Cel mai deștept puști din Univers

în stoc
SKU
a268201
44.90 LEI
Pe scurt
Cum ar fi dacă ai putea învăța totul doar mâncând niște jeleuri? Hai să-l cunoști pe cel mai deștept puști din Univers și să afli, în această nouă serie amuzantă, de la autorul bestsellerului „Evadare din biblioteca domnului Lemoncello”!
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Eu, supererou
ISBN 9789731288246
Traducător Ruxandra Vorotneac
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCel mai deștept puști din Univers
Rating-ul tău

Școala lui Jake McQuade, un băiat obișnuit de 12 ani, riscă să fie închisă – asta dacă Jake și prietenii lui nu găsesc o cale de a o salva. Într-o vizită la hotelul unde lucrează mama lui, Jake ochește un borcănel de jeleuri.

Și, desigur, le mănâncă. Numai că… acestea nu sunt niște jeleuri obișnuite. Unul dintre oamenii de știință de la conferința pe care o organizează mama lui creează capsule cu Cunoștințe Ingerabile. Asta a mâncat, de fapt, Jake!

În scurt timp, se transformă în cel mai deștept puști din Univers – dar capsulele n-au fost testate încă. Atunci când veștile despre noul geniu încep să circule, oamenii au nevoie de el – guvernul, corporațiile mari –, însă nu toți se dovedesc a fi binevoitori.

Oare va putea Jake să jongleze cu avantajele și dezavantajele genialității sale nou-descoperite (ca să nu mai vorbim și de încercările din gimnaziu), pentru a-și folosi inteligența la salvarea școlii?

„Cred că Grabenstein este cel mai deștept scriitor pentru copii din Univers.” James Patterson

„Ingenioasă, extrem de sprintenă și incre­dibil de amuzantă – Chris Gra­benstein a făcut-o din nou.” STUART GIBBS, autorul cărții Școala de spionaj, bestseller The New York Times

„Grabenstein revine cu încă o năstrușnicie plină de informații și ghicitori; și cu un umor de o calitate deosebită. Ingenioasă, succintă și captivantă.” Kirkus Reviews

„Grabenstein livrează din nou... o carte care îi va atrage chiar și pe cei mai reticenți cititori.” School Library Journal